Jump to content
GIGN Forum

Usb Videokarte


blade
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Gribeju pajautat par shiem aparatiem. Piemeram, ja man laptopam nodegusi videokarte, vai ir ar shadu aparatu iespejams to pasu laptopu pieslegt pie areja monitora? Respektivi vai tas USB videokartes strada patiesam ka videokartes vai tikai atseviska video izeja? Un par to jaudu tiri vienalga, galvenais ka word un internetu izmantot varetu.

Tjipa kko lidzigu shim tev links

Link to comment
Share on other sites

Ekrans nav melns, butiba tas ir sadalijies 4 identiskas, mazas daljas. Ja neskaita to, tad dators strada pavisam normali, uzinstalet nebutu problema. Tikai vai ir kads verkjis kas butu spejigs paradit attelu bez esosas videokartes palidzibu.

Nu tad kkas lidzigs shim links

Edited by blade
Link to comment
Share on other sites

Cik saprotu videokartes kontakti karstuma delj atvienojusies no matesplates, tapec kko redzet var, bet isti par attelu ari nosaukt to nevar. Samera bieza problema HP laptopiem ar Nvidia kartem. Servisos vienmer grib uzreiz nomainit visu matesplati, tas ir pari 100ls. Negribu veca kaste tadu naudu iegrust, jo tas pats defekts tapat pec 1-2 gadiem paradisies. Pasu matesplati atkal nevienam roka necelas labot.

Tapec ari ta ideja par USB videokarti, atstat laptopu majas pie atseviska monitora internetam un rakstisanai. Tikai vai tas vispar ir iespejams, konkretu atbildi vel neesmu dabujis.

Link to comment
Share on other sites

24-bit jeb 24bpp (bits per pixel)

1280x720=921600 pixels

921600x24=22118400 bits

22118400/8=2764800 bytes

2764800/1024=2700 KiB

2700/1024=~2.6 MiB (kadrs)

Laikam jau ka vareetu taa buut ka ir vairaak par 1 kadru sekundee... :D

Video fails tiek streamots - video pa daljaam tiek nolasiits no diska. To iisti nevar saliidzinaat ar vienu jeelu kadru (bez compression) kuram ir jaabuut uz vietas principaa uzreiz.

Edited by thydevil
Link to comment
Share on other sites

Noperc un parlieciniets pats.

Beefs

P.S. es mazliet pamekleju interneta - nekura pat vardu par FPS atrast nevareju. Uber pieklajigi. Visiem VGA->USB frame graberiem raksta klat FPS, a sitajiem sudiem - nevienam. Tas man liek domat, ka tas verkis ne tuvu pat 10 FPS nespes pavilkt, skatoties filmas. Varbut vienigi kada galigi izkroplota interlaced rezima.

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...