jonathan Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Lieta taada, ka nesen saakaas kjibele ar monitoru. Kad kaadu laiku kompi neaiztiek tad monitor goes to fucking sleep mode! Tas jau viss ir normaali, bet kad es pakustinu peli vai pofig ko piespiezhu, lai vinjsh atdziivotos tad vinjsh iedegas uz kaadaam 3-5 sekundeem un izdziest atkal. Taa man jaturpina dariit, kameer vinju uzdabuuju pie dziiviibas atkal (reizes 10). Tachu shodien jau vispaar shirmis veras ciet. Monitors praktiski pat neiedegaas paspeeju tik saskatiit ka nav kaut kaads input signaals, un, ka current settings ir taads un taads un recommended ir taads un taads (abi bija vienaadi uz vienaadiem herciem). Tagad Taads mazliet vinjlnojosh ekraans ir. Ir kaadas idejas vai risinaajumi, ko es vareetu meegjinaat dariit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Info. Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Man kkas līdzīgs bija, līdz vienu dienu, vsp neieslēdzās Nosvila tur kkas un nācās pirkt jaunu monitoru.. Bet nezinu vai tev tā ir bet man tā manam syncmasteram samsungam bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Ja uz stacionārā ,tad man līdzīgā situācijā palīdzēja RAM'a un baterijas izņemšana-ielikšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Nu, man tieši tā pati problēma. Jāslēdz iekšā/ārā līdz aiziet parasti uzlieku muzonu un spiežu Karo4i es viņu biju izjaucis, bet man tur viss salodēts un es neko nevaru paspraust Man plakanais ekrāns Kāds var pateikt, kas par hunnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted September 19, 2010 Author Report Share Posted September 19, 2010 Nu katraa zinjaa, es jau sen esmu nopircis jaunu! Beigaas man tas monitors vispaar nesleedzaas iekshaa, tad nu nodomaaju, ko tur daudz njemties un panjeemu jaunu. Kaa nekaa nokalpojis vinjsh jau bija kaadus 3-4 gadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Man bija tā pat, bet diezgan ātri pēc tiem gļukiem viņš vairs neieslēdzās... Servisā teica, ka barošanas blociņš nodedzis un jā, tas arī ir samsungs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 dead & done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dont^ Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Man ari tada problema bija! vairakas reizes! Kad nomainiju videokarti uz jaunu! restarteju video kartes biousu un aizgaja (uz mates plates ari restarteju) ta visa fiicha saistita ar videokarti! vel varetu but slikts kontakts videokartes ar matespalti jo no videokartes dod impulsu uz monitoru karoche sakot - var but daudz iemeslu bet atbalstas uz videokarti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now