Syncex Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Sveiki, problema tada uzspiezhot uz counter strike vai ari hlds(servera) paradas errors : un kompim nereali pietrukt to 15 mb jo man ir 4 gigi rams un terabaits atminja lietoju windows xp 64b a un vienigais ko atradu google ir tas ka jauzliek uz properties windows xp sp2 bet tur man nav sp2 un visus kurit tur ir jau parbaudiju please help - pateikshos protams :ermm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syncex Posted August 28, 2010 Author Report Share Posted August 28, 2010 psc neviens nevar paliidzeet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrongwaylv Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 (edited) Man tev jautājums, kāda jēga tev uz sava pc turēt serveri, ja tikuntā nekad nebūs 24/7? Edited August 28, 2010 by wrongwaylv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syncex Posted August 28, 2010 Author Report Share Posted August 28, 2010 (edited) man ir jautajumi 1. kapec lai tev tas pistu? es tev neteicu ka es te tagad baigi serveri turesu! 2. kapec tev jatraksta bezjedzigus postus? Edited August 28, 2010 by Syncex Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 1. ar šādu atieksmi dabusi tikai banu 2. mna liekas ka heapsize esi aprēķinājis nepareizi, un tāpēc rāda erroru... 3. uz 64bitu kastēm turēt 32bitu serveri ir stulbi, un tev vajadzēs dažādas biblotekas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 āā, vo, kad ieminējies par 64 bitu sistēmu analgīn, atcerējos par tādu lietu, ka amxmodx ir tikai 32bitu atbalsts. Tāpēc, ja tu izmanto amxmodx, tad vari necerēt par to. Bet tavs errors to it kā neskar. Tu pats sev atbildēji, ka google atradi atbildes par to, ka vajag atzīmēt tjip winxp atbalstu, tas tev arī ir jādara. Ja nevari izdarīt, tad tev nekas nepalīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 amxx ir addons, kam nav nekada sakara ar bitu skaitu, serveris ir rakstits 32bitu mašīnām! launcho to meslu ka 32bitu hlamu un vis bus kartiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
anoance Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Es piekritīšu pie tā ka uz sava pc turēt serveri - nekam neder. Pamācību kā visu salikt var atrast googles tantē un par to ka tev tāda attieksme, meklē pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Analgin palasi, no šīs versijas amxmodx vairs neatbalsta 64 bitu sistēmas. Pat ja tu viņu palaidīsi kā 32 bitu, tev viņš smagi streikos(pārbaudīts) https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=46712 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts