sunthug Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Man te viens tāds patizls jautājums - Kur un kas ir jāraksta lai scripts būtu tikai priekš vienas klases? āā un vēl - kur varētu būt šī error'a vaina?(Notiek kad palaižu jebkuru Steam spēli) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 (edited) tiesi skriptu uzrakstit nevar, bet manuprat var izdarit shadi... medic.cfg atveram ar notepad, uzrakstam skriptu utt, bind f7 "voicecom 0 1", aizvert, un saglabat. tad atvert citu cfg un uzrakstit tur unbind f7. Tikai es nezinu vai tad nevajadzes visos cfg rakstit... jo kad tu nospied uz konkretas klases vinjsh katru reizi ver valja tas klases cfg. Vel vari medic cfg pierakstit alias "k" "voicecom 0 1" bind "f7" "k" un cita cfg vnk pamainit alias alias "k" voicecom 0 2" tad katrai klasei nospiezhot f7 bus savs voicecom piemeram. Iesaku ari pec tam saglabat cfg mapi jo ja tur daudz aliasus taisi, tad var iznakt nelaimiite velak. Ta kluda ar shortcutu laikam notiek jo shortcuts doma ka tu megjini aiziet uz web lapu... pamegjini izdzest shortcut un uztaisit jaunu caur library un tad kkur jabut ar labo klikshkji nospiezhot uz speles. P.S. man nav tildes, tapec pacietiet manus shljupstus... Edited August 26, 2010 by ImprovisE Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Man katras klases konfigā ir: exec default.cfg Tas saliek visus parastos kontroļus, pēc tam katrai klasei specifiskais. P.S. Beidz tēlot alni un http://laacz.lv/apostrofs/, nevajag tildi ibio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 (edited) Nu man piem ir visparigas komandas ari ieksha, bet viss ierakstits ir pyro.cfg (ar vispaarigu es nedomaju visas config.exe komandas ) , jo man ta vieglak, tad nav ari jamekle kur kas... Tildes setups man ir uz pc, negribas charaketies pagaidam ar vinju...+ ar tildi man vienalga viseertak. Edited August 26, 2010 by ImprovisE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now