Nikns Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Tatad esmu Salvis. Game Nick Niknais 24 gadi Stradaju; brivaja laika kapaju cs Cs speleju jau no 1.5 laikiem apmeram tas butu kadi 8 gadi. Skatos ka ir jau paradijushies daudz jauni admini bet tomer ir brizi kad vini ir vajadzigi. Chiterus atpazistu diezgan labi. Laiks nenoteikts, ka jau mineju speleju brivaja laika. sheit mani stati http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=...&player=705 Ar cienju By Niknais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Izskatās, ka pagaidām ir samērā pietiekoši admini. Papildus tam Tu nēesi reportējis nevienu čīteri, kas ļoti samazina tavas iespējas tikt pie admin tiesībām. Un es arī neredzu nevienu adminu, kas tevi varētu rekomendēt. Uuun tev nav reģistrēts niks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted August 27, 2010 Author Report Share Posted August 27, 2010 Chiterus vienmer zinju pa skype adminiem kas man ir skype. Taja skaita ari tev esmu pa skype prasijis lai nac banot..... Niknu var registret ta nav prob. Un domaju ka bus admini kas REC dos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0l.- Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Jā, Neiked, nedosim vairs nevienam tiesības, 5 admini esam, čillojam tālāk. :/ Protams, tikko ir izcepti trīs jauni admini, es saprotu, ka nekur nav jāsteidzas. Es tomēr esmu par Nikno, man skaipā nav citas sarakstes ar viņu kā tikai "serverī čīto", "aimeris", "atnāc izbano". čalis arī normāls, labi bliež un stuff, man reportējot, liekas, ka nekur nav kļūdījies. Turklāt viņš ir samazinājis savu verbālo caureju, tu zini par ko runāju. un vēl, tagad vasara beigusies, visiem būs jāmočī pa skolu, uz studijām utt, un nebūsim mēs vairs tik daudz onlainā un stuff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Nu itka jau neko sliktu pateikt par Tevi nevar, itka spele normali, online time arii diezgan sakarigs,galva uz pleciem ir.. Nu ja vienigi kaa Nak3D teica par reportesanu,jo neviens isti jau nevar zinat, spesi atpaziit chiteri no skilota speletaja vai nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Es tomēr esmu par Nikno, man skaipā nav citas sarakstes ar viņu kā tikai "serverī čīto", "aimeris", "atnāc izbano". čalis arī normāls, labi bliež un stuff, man reportējot, liekas, ka nekur nav kļūdījies. Turklāt viņš ir samazinājis savu verbālo caureju, tu zini par ko runāju. un vēl, tagad vasara beigusies, visiem būs jāmočī pa skolu, uz studijām utt, un nebūsim mēs vairs tik daudz onlainā un stuff. Tu esi pilnīgi pārliecināta, ka viņš nekļūdās vai tomēr tev tikai tā liekas? Tu vari likt galvu ķīlā, ka viņš nesataisīs sūdus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0l.- Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Man tikai tā liekas, jo nespēju atcerēties visu. Mazsvarīgas lietas es ātri aizmirstu. un nē, nevaru. labi, es savu viedokli izteicu, domā ko darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 (edited) Tu vari likt galvu ķīlā, ka viņš nesataisīs sūdus? Viņš bija viens no ikvakara cilvēkiem css.gign.lv pirmsākumos, kad vakaros tikai savācās cilvēki, kas uzrambāja! Man ar viņš regulāri spamo uz skype par čīteriem u.t.t.! Domāju, ka gign būs tikai ieguvējs, jo cik nu man ir sanācis darīšana ar viņa reportiem - kļūdu ir bijis maz, lai neteiktu nemaz! Vienīgais, ko ceru, ka viņš nav tik karstgalvīgs, lai sataisītu sūdus un uz emociju pamata kādu izbanotu... bet to jau var pārbaudīt tikai vienā veidā Anyway - no manis tikai ieteikums - gign CS:S serveris tikai iegūs! P.S. Adminčatu ar lieto reportējot čīterus, taka vienīgā vieta, kur viņš nereportēja (līdz šim) čīterus ir forums Edited September 10, 2010 by Spec_Alfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now