ep1dem1c Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Gribēju pajautāt, no kuras valsts jūs kačājat? No kurienes jums nāk visātrāk? Steam Settingos tas Download + Cloud... Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldzus Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 man naw latelecom, bet es kačāju no krievijas centra Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 pilnīgi pohuj, es parasti uzlieku skandināviju un viss notiek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Man vienīgajam nekačājas ātrāk kā ar 2MB/s? Truba 100Mbit/s, reģionus visādus esmu izmēģinājies. Pie Connection type uzlikts Optic fiber. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Ko Tu ceri? 2 Mb = 16 Mbit Kāds vispār ir garantētais ātrums tai trubai? Noteikti, ka ne 100 un tas pats Latvijā vai pat savā tīklā, velns viņu zin cik daudz uz ārzemēm. Tāpat stīma serveri nav ar super netu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 WoW tikko bija ar 4MB/s, no pirātu līča kaut kas pirms pāris dienām ar 6MB/s (sīderi no lv nebija). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted August 25, 2010 Author Report Share Posted August 25, 2010 Nu šodien kačājot TF2 no stīma, no Krievijas nāca 1.3 MB/s, no Vācijas 1.4-1.5, bet pēc tam uzliku UK un ātrums aizgāja līdz pat 5MB/s, varbūt pat pāri pārgāja... Man arī ir 100mbit optika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opium_doctor Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Kaut kur esmu lasījis ka jāņem Sweden, jo itkā Lattelecom ir pa taisno optika jūras dibenā!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 uzliec kačāties un pakačājies pats! nav tač bļeģ nonstopā pie PC jāsēž un jālupī Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Nav ltc, bet vislabāk nāk no Zviedrijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 No stīma vidējais ātrums parasti ir kādi 2-3mb/sec vienalga no kura reģiona kačājot... bet vispār ltc ārzemju trubai nav ne vainas un var izspiest maksimālo ātrumu. Pagaidām no neskaitāmiem provaideriem esmu visvairāk apmierināts ar ltc optiku gan ātruma, gan stabilitātes ziņā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now