Jump to content
GIGN Forum

Gulbis


macho
 Share

Recommended Posts

Es nezinu. Nu kaut kādi mēsli. It kā viņš ir labs, bet it kā nē. Nu labi, pieņemsim, nestabils, bet patiesībā jau nav arī tas - viņš spēlē labi pret labajiem, taču slikti pret sliktajiem (relatīvi) un tad notiek pats tizlākais - nav uzvaru ne pār vieniem! Bija laiku atpakaļ ieskrējies, tad arī aizgāja tur padsmit uzvaras pēc kārtas, vajag vēlreiz ieskrieties, bet tagad viena laba iespēja pa vējam. Nākamajā kārtā arī būtu bijis stabili noliekams numurs. Prieks par labajām spēlēm, ko viņš rāda, bet tiešām skumji par tiem zaudējumiem, kur visu laiku ir iespējas. Kurš mačs jau šis ir? Daudz kļūdu. Daži teiktu, ka pavirša spēle un viņam nav motivācijas, bet tie būtu tizli nejēgas. Sāku jau mājās arī visus šķaidīt, dusmīgs esmu. Ne uz Ernestu, ne uz Monfilu, bet nu pats nezinu uz ko. Varbūt Ernestam līdzīga problēma, nezina ko grib? Bet varbūt arī nē. Tagad ir sūdi. Kas viņam tālāk padomā nezinu, bet varētu būt, ka kaut kādi kreisie turnīri. Aizrāvos laikam.

Nākamais turnīrs – 10. jūnijā Hallē uz zāliena startējušās sacensības, kurās piedalīsies arī Rodžers Federers un Rafaels Nadals.

Edited by bacard
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Šodien pret Hāāāsu, spēle sākas ap 18:30!!!

Būtu jau skaisti, ja paņemtu, bet nu viegli nebūs...Nedomāju, ka pat setu paņems. Vācietis tomēr ļoti pieredzējis, psiholoģiski nobriedis.

Edited by bacard
Link to comment
Share on other sites

Es gan skatos uz šo spēli ļoti pozitīvi, uzskatu, ka abi ir vienlīdzīgi, ceru, ka paņems Gulbis šo spēli :)

EDIT: skarbi sanāca, bacard Tev bija taisnība :(

Edited by sluT
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Gulbis 3 setos tiek nākamajā kārtā, tur pretī Tsonga!

Bet tikmēr Nadāls zaudējis pirmos 2 setus kaut kādam Darsim, kurš ir 135. rakete! Un tikko 3. setā paņēma breiku jau sākumā. Sensācija būs, bet jautājums, cik liela?

Un Rafa brauc mājās, kaut kas negaidīts.... Ārpus 100. raketei Nadāls iepriekš zaudēja 2006. gadā..

Edited by bacard
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...