Futile Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Es uzliku uz sava servera AMXBANS 6.0 un tagat itka tur admini ir jaliek savaadaak! Es nezinu ka uzlikt sevi par admin un vel 2 cilveekus! Luudzu help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Google it dude, noone knows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futile Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 psc 100 reizes mekleeju..bl** deelj ta sstulba amxbans viss serveris no4akareejaas :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 http://test.amxbans.de/admin.php?site=sm_av Admin panele => Serveris => Admini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futile Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 http://test.amxbans.de/admin.php?site=sm_av Admin panele => Serveris => Admini ko shis dod kas manjadara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Ka pats doma? Ielogojies amxbanos un iejej ka es tur noradiju. Tur vares pievienot adminus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futile Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 (edited) Ielogojies amxbanos un iejej ka es tur noradiju. Tur vares pievienot adminus. a tas nekas ka man amxbans bez web? Edited August 19, 2010 by Futile Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Tas tak poh, tu vari amxbanus kā galveno un vienīgo lapu uzlikt, kur atšķirība? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Tur starpcitu var izvēlēties latviešu valodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futile Posted August 20, 2010 Author Report Share Posted August 20, 2010 (edited) Es itka pieliku sevi par admin taja test.amxbans.de BET VIENALGA NEESU ADMINS SAVA SERVERII!!!! :@ Ev nu cmon luudzu help!!! Kas jums zheel paliidzeet pats esmu riktiigi nokaitinaats mekleeju pa visu netu un nekaa Edited August 20, 2010 by Futile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opium_doctor Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Mož labāk uzliec amxbans 5.1 ?? Pašam man viņi ir viss strādā, vajaga vnk pareizi uzstādīt un nokonfigurēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 iedod savu plugins.ini, manuprāt, tu tur esi ielaidis kļūdu. Kā arī, cik atminos, tad plugins ir tikai steamed Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumzz Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 rofl kāda kļūda? viņš takš galīgs idiots, liek amxbanus kautgan lapas nav! tu vispār zini kam amxbani domāti? lai vieglāk banot/izmantot citas ekstras + lai mājaslapā varētu banus apskatīties un konfigurēt visu nepieciešamo saistībā ar baniem cik zinu test.amxbans.de = Demo versija/Piemērs kurā vari palietot/iemācīties kā pareizi mājaslapā visu darīt u.t ja tev nav mājaslapas tad aizmirsti par amxbaniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Eh bumzz, tu tomēr ieberzies, viņam nav vajadzīga mājaslapa, lai uz kaut kāda tur webservera uzbāztu amxbans =/ vajadzīgs cik atminos tikai MYSQL un PHPv4 vai v5.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 (edited) Am jā,tad cik saprotu amxbans 6 ir tikai steameriem? Edited August 20, 2010 by kas tad2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 jā, kad es tur tulkoju web pusi un plugina(plugina pusi noslinkoju un netulkoju), tad tur bija tikai steamed, un pret to stingri attiecās. Bet ir arī non-steam edition. Šeit http://dproto.com/ - var nedaudz zemāk ieraudzīt: ! You can download AmxBans 6.0.0 NoSteam edition (GmAMXBans 1.2) here . Kur var it kā novilkt 6.0.0 nosteam versiju. Pats neesmu pārbaudījis, bet projektā viens čalis uz citas kastes ir palaidis un iet griesdamies, bet darbojas uz CZ un tur spēlētāji vēl banoti nav, bet admini iet 100%, tāpēc nemācēšu teikt, kā un ko viņš tur īsti ir licis, bet rakstās 6.0.1 version. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Am nu es nez vai ko nepareizi daru,bet šis amxbans man nezkapēc negrib iet,respektīvi nepievienojas serveris klāt.Itkā visur visu salieku ko vaig,bet ņefiga neiet.Ņemot no amxbans.net tur ieinstalējot serveris pievienojas,bet njā tur tikai steam der.Varat pastāstīt,kas kur jāmaina vai jādara,lai serveris pievienotos baniem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Lai vinsh adekvati strada ir vajadzigs amxx no dev , it ka vinsh vel beta stadija bet vinsh overo bugus. 100% ka parejie kura lika izmantoja default versiju 1.8.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 ja nemaldos, tad tiem nosteam amxbaniem bija vajadzīga 1.8.2, kurš tur ir kaut kādā snapšot versijā, nesaprotu, ko īsti tas nozīmē, bet te var vairāk info palasīt, paskatīties- http://www.amxmodx.org/snapshots.php . Bet cik zinu, tad 6.0.1, kas vēl nav nonsteam, var izmantot arī 1.8.1 versiju, bet strādā tikai steamed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts