Jump to content
GIGN Forum

Acc Uz Pub Serveri


kjiselis
 Share

Recommended Posts

Niks csa, Halflife, agrāk bija kjiselis, tākā kopā spēlēts vairāk par likumā noteiktajām 400h.

23.gadi

CS spelēts kaut kur sešus gadus, agrāk adminēju rush serverī, ar admin komandām rīkoties protu.

Nav tāds konkrēts laiks no cikiem līdz cikiem spēlēju, kad ir gribēšana tad arī tiek spēlēts, admini visos laika posmos vajadzīgi.

Links uz statiem - http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=224706 http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=89771

Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks piešķirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Būs par vienu adminu vairak!

Admini kas rekomendē būs jonathan un blade, ceru ka arī parējiem pubā spēlējošiem būs ko teikt!

Ko es gribu? Velos Gag+Ban+Kick komandas jo tās arī ir manuprāt vissvarīgākās admin komandas, kas nepieciešamas serverī, lai varētu kontrolēt spēlētājus, kas nepiedienīgi uzvedās serverī.Foruma aktivitāte gan ir diezgan pašvaka, bet nu bezjēgā spamot ar neko negribējās, ja kaut kas jāraksta, tad par tēmu.

Edited by kjiselis
Link to comment
Share on other sites

Jee jee, shajaa gadiijumaa vareetu uztaisiit iznjeemumu ar postu skaitu, jo shis ir laaga zellis, turklaat PUBaa truukst adminu. Ieraugot pieteikumu, nodomaaju kaadaa sakaraa prasi aksesu, bet tad pamaniiju nicku Halflife, taapeec viss kaartiibaa :)

REC

Link to comment
Share on other sites

Vai tad tu vēl pāris nedēļas atpakaļ nespēlēji ar niku ķiselis vai es kaut ko esmu sajaucis!? Cik redzēts uz servera ar neko īsti nav izcēlies. Kluss, nerunīgs un spēlē savu spēli. Ja tā spētu turpināt un pie reizes vēl pieskatīt, kas notiek uz servera man nebūtu nekas pretī un iedotu recekli. Un vēl... vairāk skrien uz priekšu un mirsti, lai labāk var pāredzēt spēli! :)

Link to comment
Share on other sites

Vismaz sakarīgs cilvēks izdomāja uzrakstīt pietekumu.

Tā kā man sanāk uzšaut diezgan bieži tad halflife ir tajos laikos arī iekšā un no viņa puses nevaru atcerēties, ka būtu dzirdējis kautkādas stulbības, bet, ja atmiņa neviļ, tad kjiselim gan bija bišķi savādāk. Lai vai kā ,kas bijis, bijis.

Vienīgais halflife tu varētu ieiet uzšaut ar kjiseļa niku, lai var redzēt cik h tu ar to niku esi nospēlējis, jo ar šo ir tikai 150 un laiki sakrīt ar lielāko daļu adminu laikiem, kad kāds no tiem ienāk serverī.

Vienīgais, varēji pietekumu rakstīt ātrāk, jo vasara jau cauri un tagad adminu serverī brīžiem ir tik daudz, ka var pat savākt pus komandu.

Enīvei REC. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Cik esmu paradijies serveri un kad speleeju, neko sliktu nevaru teikt, speleet mak, nelamajas daudz nerunaa, varetu buut labs add-on pie adminiem, pats loti reti kaadu iesaku, jo parsvara tiesibas prasa bezjedzigi varianti...

Ja cilveks nepazudis un aktiivi speles varam iedot :thumbsup:

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...