Jump to content
GIGN Forum

Bans

Fatal1ty
 Share

Recommended Posts

sveiki....KRUTIE admini....gribeetu uzinaat par ko man bans ?

BAN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: worm

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: aT* Fatal1ty

BAN] Iemesls banam: chau smile.gif

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 37 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

BAN] --------------------------------------------------------------- 4.gif

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sveiki....KRUTIE admini....gribeetu uzinaat par ko man bans ?

BAN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: worm

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: aT* Fatal1ty

BAN] Iemesls banam: chau smile.gif

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 37 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

BAN] --------------------------------------------------------------- 4.gif

Nu bans tew ir par chau! smile.gif

Es domaaju ka shii nav taa persona, kas vareeja kljuudiities!

attachmentā demka.

Es pateicu wormam lai uzliek banu. Un par to demku kas attachmentā. No vienas puses fatality it kā diezgan ilgi redzēt džeks un nav čītojis, bet tā demka man nepatika.

noskataties kāds, moš nokļūdījos.

p.s.

ble te .rar nevar aplaudot, pielieciet failam galā .rar

fatality

nez pusi demkas noskatoties, vairaak likaas ka ar skanju dzheks mauc, nekaa kaut kaadi ogc prikoli :/ mosh ir kaadi iipashie momenti ? kurus jaanoskataas vairaakas reizes lai saaktu likties diivaini ?

edit: 50/50 ka ir kaut kas un ka nav ... lemiet pashi , ir vai nav vinjam kaut kas ... man vairaak liekas ka dzhekam vienkaarshi bija ljoti veiksmiiga diena!

Edited by fuj1tsy

nu nez pec manam domam noteikti kad ir sasmerejies, shita vinjsh nav spelejis lidz shim un tie kili nebija haljavas, labi hs un skanja ar nebija visur. un pats galvenais streifojot tieshi pretiniekam heada, saprastu ja vairakos sturos ta parbauditu bet ne , vinjsh tikai tad kad tiesham tur ar kads ir. taksh to 85% chiti. coffee1.gif

p.s: un fuj1tsy lai visus tos kilus panjemtu uz skanju, tad tur ir jabut mega dargam austinjam un uuber dzirdei. huh.gif

Edited by .em^

es nez, man atmiņā divi momenti iespiedušies. Viens bija kaut kur pie 15-25 fraga kad viņš A tupēja. A1 bedri pirms brīža bija ieņēmuši terori. Tad kekss vienā momentā pēkšņi aizmauc uz a1 pilnīgā pofigā it kā zinādams ka T no turienes notinušies. Nu tas vēl sīkums. Visvairāk man iespiedās atmiņā kā pie ~32 fraga sēdēdams b tunelī ar awp un tēmēdams džeks nogaidīja T (kas pie bāzes vazājās) kādas 20 sek. Tad vienā momentā T notina un džeks uzreiz beidza tur skatīties.

teorētiski jau iespējams ka sakritība. Daudz jau nevajag lai pēc wh izskatītos.

parasti jau shitie pasistie wh ta riikojas smile.gif neordinaaraas riiciibas - 2min seez A spotaa, tad skrien "odinjochkaa" (radaraa visi savejie pavisam kaut kur citur) un citu spotu. nu nez, demku nenoskatiijos, ja jaut tur tikai 2 striidiigi momenti, tad jau laikam sakritiiba, ja tur katrs 2. moments taads buutu - tipa uz halvu uzmin, kur ir un kur nav pretinieki, tad jau viss skaidrs smile.gif

P.S. kas taas tev pa austinjaam pa 130Ls, no Bomfunk MC's dabuuji? smile.gif

es zinaaju ka tu attaisiisi happy.gif bet man vajadzeeja to dramatisko efektu.

vaardusakot, skatiijos demku, un domaaju jei bogu!, taads chiiteris. jau pashaa saakumaa, pirms restarta, kad dzheks skrien uz a1 un lec ap stuuri- nu aciimredzami. taalaak 2. raundaa a2 arii ir absoluuti atklaats wh visos gadiijumos. un skanjas... piemeeram kaa var no a dzirdeet, ka kaads skraida ieksh bedres a1 smile.gif taa ir vienkaarshi nekauniiga muldeeshana par taam ls 130 austinjaam. zini, fatality, man maasasviirs nesen nopirka sennheiser HD595 - noteikti labaakas par taam tavaam izdomaatajaam PRO ls 130 austinjaam. un es ar vinjaam vienu dienu uzspeeleeju cs. zini, atshkjiriiba no manaam kompja gembird headphoniem pa ls 15 nebija absoluuti nekaada. taa kaa ej vien dirst ar savu wh un lielo muti.

EDD laikam tu esi parak kruts palicis....un tas ka tu esi joprojaam lame...tas nenoziime ka es esmu laame !!!

ble tiesham beidz te attaisnoties, tas ir zinams kad neatzisies pats, sagribejas but stata virsotne negodiga vaida, dabuji ko pelinjis (t.i: ban)

idiots. cik tomeer tipiskas atmazkas parastam chiiterim.

man po, cik labi vai slikti tu speelee, man PIE PAKALJAS ka tev bija kautkaads 36:1 un visiem shinii gadiijumaa po cik labi es speleju - jo kas ir svariigi, ir tas, ka tu speleji ar wh. un tas nu bija TIK aciimredzami, cik vispaar ir iespeejams. bet tu laikam esi pro, ja ik pa laikam nekada iemesla deelj skaties sienaas... arii 3. raundaa a2 NEMAZ nav redzams, kaa tu caur sienu pie bombspota uz tRash skaties. tulit pec tam cwc nanku arii tu protams izdzirdi, kaut arii vinsh staigaa pie a1, taapat kaa lecot paskatities, kur ir kalbaca, tu jau merkji uzvelc tur kur tulit vinju ieraudzisi. tas viss ir 3. raundaa. tiem, kas veel skatisies demku, iesaku veel piemeeram 4. raundu pie B paskatiities. arii 6. raunds a2 ir neslikts - kaa vinsh vareeja zinaat, ka jaaturpina shaut un ka tur ir 3 T? ja dzirdeet nevareeja neko un redzeet tikai divus? veel ir forshi paskatiities, ka pat ja skan afromens, tad shim dzhekam visi solji ir dzirdami. taaldzirdiiba 12. raundaa (no tunelja liidz T baazei)... oj, shito forsho gadijumu sarakstu varetu turpinat un turpinat smile.gifsmile.gifsmile.gif

vieniigais, kas visu kopainas harmoniju nedaudz izjauc, ir tas, ka dzheks vienaa briidi wh nonjem (kad arii vinja komandaa paraadaas kaads no $$$ Bling Bling $$$), kaa rezultaataa ir redzams, ka dzheks ir n3wbs. lai gan arii taa starpiiba ir tik katastrofaali aciimredzama smile.gif nu jebkuram noskatoties demku ir skaidrs, ka tur ir WH. viss.

EDD da tu esi loxs...saprot to...blee nedo dievs tu vel reizi ieradiisies Liepaaja...es tev galvu sadauziishu taa ka tu nezinaasi kaa mati miesiigo sauc....briles uz vienu pusi pacs uz otru pusi...iebrauc..mudak...mazgadiigo...nedo dievs...paradies tikai...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...