Jump to content
GIGN Forum

Acc


Recommended Posts

Sveiki Gign admīni un memberi.

Info par mani:

Mani sauc Egidijus. M Esmu 20 gadus jauns jaunēklis. 24/7 uzturos riga.

Cs:S pieredze:

Niešu borēt ausis un melot. Es Cs:S sāku spēlēt puskagadu atpakaļ, spēlēju Gign. Aizrāva: grafika, skaņas effekti un pati atmosfēra Gign serverī. Neesmu ne prasijis citur Acc, ne arī interesējies. Cik noprotat, tad uzreiz pateikšu ar Cs:S Acc neesmu nereizi darbojies un pieredzes nav. Bet info par komandām jau sameklēju un palasiju par viņam.

Komandas:

Ban

Es domāju, vairak man nav nepieciešamas nekādas komandas, jo es nesūdzos, kas sēž bāzē vai kādā tumšā stūri, jo katrs spēlē pēc savas taktikas. Ban nepieciešams, lai padzītu spēlētāju kurš spēlē netaisnīgi pret citiem spēlētājiem.

Iespēju vienmēr var atrast iedot un noņemt nost.

Ar cieņu Egidijus ([bIOz]Drum&Bass)

Link to comment
Share on other sites

Es isteniba atbalstu sho individu tiri delj vinja onlajna , iespejams vinjam neka nav no skata kad tu pec randoma kaut ko ieposto. Bet chalis ir veltijis diezgan daudz laika serverim , gan jau vinsh spes palidzet pasham serveri. Pie tam nejkeds pats spele CS:S un ja chalis bus neadekvats , tad gan jau atri tiks ar vinju gala.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

mm, reiz teici, ka ar Tavu niku spēlē Tavi brāļi, kas nozīmē, tie varēs darboties ar tavām tiesībām, kas savukārt nesaskan ar servera noteikumiem. "2.4. Kategoriski aizliegts dalīties ar kādu draugu/paziņu/etc ar savu pieeju admin accountam. Ja tiek konstatēts, ka admin akkauntu izmanto vairāk kā viens cilvēks, tiesības var tikt noņemtas bez brīdinājuma. " /piedodiet, es nemāku tā stilīgi izkopēt kā citātu/ ;<

nu, tātad - Tev/Taviem brāļiem būs jāizdomā jauni nikneimi, ja Tu dabū tiesības.

ok, ja man ir balss tiesības rekomendēt kādu no jaunajiem cenosņiem uz tiesībām, tad tas tomēr nebūsi Tu. Jā, ok, Tu daudz laika pavadi serverī (vai arī tie atkal ir Tavi brāļi), bet es tomēr Tevi nespēju iedomāties kā adminu. Viens no iemesliem ir tas, ka Tu vnk nemāki uzvesties serverī.

1. sāc uz mani bļaut, ja Tevi noslejoju par misijas nepildīšanu - `col, such.a ko tu bļ.d dari` - aptuveni tā, haha, varbūt arī tie ir Tavi brāļi?

2. Tu necenties pildīt misiju, jo misija tomēr nebūs sēdēt ar awp bāzē un fragot. <- šeit noteikti arī viņi ir vainīgi, nemaz nerunājot par manu nākamo punktu ;d

3. Tev vajadzētu izmazgāt muti ar ziepēm, lai nav jāpiesauc visi smukie krievu lamuvārdi. Adminam, manuprāt, nepieklājas tā runāt serverī, bļaujot uz citiem playeriem.

Piedodiet, bet mani ļoti sajūsmināja reiz viņa otmazka par viņa entajiem brāļiem.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...