~ jeyna ~ Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Piekrītu kRi. Nevajag tev iPhonu, jo mēs negribam 60 threadus forumā ar jautājumiem kā kaut ko uzinstalēt vai jailbreakot. p.s. - ja vien tu apsolies postot to problēmu forumā, tad vari pirkt. To tāpat neviens nelasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted August 8, 2010 Author Report Share Posted August 8, 2010 Atradies te lielais gudrītis! Ja tev neaiziet kad es māku aprīkoties ar viņu tad labak paturi savu mēli aiz saviem sabirušajiem zobiem! Ja neesi ievērojis es prasu jums par cenām kādās viņš ir normāls ja ņem lietotu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 ss.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Vienmēr ir fascinējuši kaut kādi celtnieki, autobusu šoferi, sīkas meitenītes ar aifouniem. Kāda jēga pirkt telefonu, ja pēc tava smadzeņpoda apmēra, par ko var spriest palasto tavus postus, tu izmantosi labi ja pāris funkcijas, no visa tā plašā funkciju klāsta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 tu vari vienreiz beigt visiem dirst augumā, neviens tev nediršs vienkārši saka, ka iphone tev nav vajadzīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted August 8, 2010 Author Report Share Posted August 8, 2010 A parādi vienu vietu kur ir rakstīts kad man vaig??? Tas kad rakstu kad izčīkstēšu sencim vēl nenozīmē kad viņš man viņu pirks! Sencim viņš ir vajadzīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 (edited) Pasaki pāris iemeslus, prieškam sencim vajag iphone, izņēmot priekš touchscreen un tapēc, ka tas ir stilīgi, ja ir Edited August 8, 2010 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted August 8, 2010 Author Report Share Posted August 8, 2010 To tu nejautā man kapēc sencim vajag šādu lietu! Nedomāju jau ar viņa galvu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 aM cik tev gadi ka tu tik stulbu jautājumu uzdod - CIK MAKSĀ LIETOTI??? Ieej un pats apskaties, jo to neviens tev nevar pateikt. TĀPĒC KA tas ir atkarīgs no saskrāpējumiem,telefona vecuma un visadiem sikumiem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Patīk šie frīmaind sīči, kuri atzīst, ka viņiem to sūdu nevajag, bet tik un tā cirpj caurumu senču makos dīcot ārā pāris simtus vērtas mantiņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now