Jump to content
GIGN Forum

Tekken


emys
 Share

Recommended Posts

Beidzot iznākusi filma "Tekken", kuras

mēs redzējām jau vienā citā topikā, vincister's iedeva? Neatceros, bet nu tas nav svarīgi. Esmu priecīgs par fili un izdomāju to pavēstīt arī pārējiem, cik atceros, tad gaidītāju bija daudz. Tagad atliek gaidīt "Mortal Combat" filmu.

Lejuplādes links outlaw lietotājiem.

Link to comment
Share on other sites

Tiko noskatījos filmu, bija kruta. Tikai nepatika tas, ka visi čari nebija no spēles, jeb neesmu prosto iedziļinājies, kas notiek jaunajās daļās. Jā, es zinu tikai tekken 3 čarus. Btw, ja kāds bija tāds pats fanboys kā es, kas paskatījās vai nav kas apslēpts aiz titriem, tad ieraudzīja, ko interesantu. Tur bija atkārtojums no tās epizodes, kur bija jāatliek heihačī un tas sūds, kam bija ierocis "jackhammers" or whatever, nolaida ieroci. Tātad, tas mani noved pie domas, ka sekos vēl kāda daļa.

Link to comment
Share on other sites

Man patika filma - protams nebija visi tēli ( tas būtu komiski, ja tādā turnīrā piedalītos Panda). Paskatījos MK traileri - cerams, ka tā būs filma nevis, kā iepriekš minēja MK spēles traileris...jo izskatās daudzsološi

Link to comment
Share on other sites

sakshu ar to, ka pashas tekken speeles uz ps ir un aktivi vinjas kapaaju veljoprojam, viens no labakajiem faiteriem manuprat, bet kas attiecas uz filmu...ummm teikshu taa, tiinju filma(nenjemat ljaunaa), viss tik tipiski paredzams, sievietes protams iebaztas tadas, ka jabut pilnigam idiotam, lai vinjas neliktos seksigas, tas nedaudz pavilka manu kopvertejumu filmai, protams skatamas bija ciinjas, sitieni tiesam kaa tekenaa, kas ir labi. japiekrit vel tam, ko augshak mineju par mazbudzhetu, man taa arii likas, ka mazbudzetniece. Kopvertejumaa 4/10, vareja labak.

p.s. Es isti neierubiju kada sakara ciinjas uz dzivibu un naavi nepiedalijaas dzhina jaunieguta gultasbiedrene? Vinja jau neizkrita nevienaa ciinjaa(vien jau tik ari bija, kuru vinja vinneja), so wtf? Tas lai storijs beigtos laimigi? :D

Link to comment
Share on other sites

Tā tomēr bija mazbudžetniece. Ļoti daudz datorgrafikas un padaudz kļudās/stulbības pielaida nākotnē.

Redzēju pāris filmas kļūdas un pārskatiju galvenos aktierus un parsvarā nenozīmigas filmas, izņemot to veco jākli, kurš bija arī mortal combatā un citās action filmās pazīstamās. Cīņas bišķ nereālas, ja jau viņi gribēja uztaisīt vnk fighting filmu, bez visādiem papild mutācijām vai kautkadiem uguns dūrēm.

Ā starp citu, sižets šausmīgi pastulbs. Kurš lidina raķeti majā, jo redz viņš tur dzīvo, neapsver iespēju, ka viņš tusē kautkur... Mēs tak zinam, ka Bin Ladens ir Afganistānā, bet tas nenozimē, ka mēs visu to teritoriju uzpridzinam ar atom bumbām.

Un kapēc nebija sievietes pret džekiem, bet tieši izlozē sieviete pret sievieti ar 1:8 attiecību

Edited by SkaM^
Link to comment
Share on other sites

Filma bija totāls grausts, bet es uz visiem šitiem jūsu pieminētajiem sūdiem spēju pievērt acis, jo tomēr pavilka uz nostaļģiju. Cik stundu bērnībā tika pavadīts pie šīs spēles, cik turnīru tika rīkots, cik džoistiku salauzsts :) Protams, tās kaujas izskatījās ļoti samākslotas, bet tas jau nebija galvenais, galvenais bija tas, ka Tu redzi tieši tādus sitienus, kā bija spēlē, un atceries kā viņi bija jātaisa. Manuprāt, šī filma bija domāta tikai faniem, jo ja es nezinātu kas ir Tekken un skatītos šo filmu, es pat līdz pusei netiktu. :zhaav:

Link to comment
Share on other sites

Ame!

???? wtf trenējis ? story line tāda nekā nav!

Un vispār.

Kapēc Kazuya guļ ar Ninu un Annu? abas viņas nevar ciest viena otru, un dara visu lai nogalinātu viena otru.

Ravens ir policists vai kaut kas tāds, kurš atnāca nogalināt Kazuju un Heihachi.

Kapēc Heihachi ir labs? Ja viņš ir galvenais sliktais vispār?

Kur palika ļaunie Jina gēni, kuriem pakaļ ir Heihachi un Kazuya?

Kapēc necīnījās Christie un Ravens? Ja abi uzvarēja.

Kapēc Jack`s izskatās pēc parastiem cilvēkiem, ja tie ir roboti?

Migaels ir labais čalis, kurš atnāca atriebties. Kapēc tēlo slikto?

Kapēc Yoshimitsu pakļaujās Kazujai, ja Yoshimitsu ir mūsdienu Robins Hūds, kurš atnāca uz turnīru vinnēt naudu un dod nabadzīgajiem, bet arī grib nogalināt Jinu pēc Kazuyas pavēles?

Un psc, Cīņas? Tās var saukt pa cīņām? Jūs esat 12 gadīgie kam patīk fake cīņas Wrestling stilā.

Christie ir Eddy draudzene jeb kaut kas tas. Filmā tie nav pazīstami, kaut viņus ir trenējis viens un tas pats opītis.

Wtf vispār tekkens ir ar ieročiem? Labi tikai Yoshimitsu ir ierocis, bet pārējiem iedod kaut kādus šķēpus un cirvjus? SRLSY WTF?

35 miljoni filmai??? Kāds norm atmazgāja naudu. Kur ir kaut kas 35 milj. vērts? Tur nebija nekā. Pat tērpi iesūkāja nereāli.

Steve Fox ??? Ūsains īsmatains čalis. KAS TAS??? Kurš ir bokseris, bet kaujās ar kaut kādu nūju kā karatists.

Vēl moments ar Ravenu. Pieskrien humanveidīgie JACKI un viens piekauj Ravenu. WTF??? RAVENS piedalās IRON FIST turnīrā, un viņu piekauj random čalis.

2 Jacki iet nogalināt Heihachi ar ieročiem. KAZUYA iet prom un viss uzsprāgsts. WTF? Nu nebija viņiem bazukas nekādas līdzi.

Mazais ķīnieties aka Marshall Law, wtf viņam bija jābūt kā Bruce Lee, bet filmā viņš ir nikns tuncis! ??? Ar vienu tērpu nepietiks.

Kā var patikt tāds random bullshits vispār, pasakiet lūdzu. Ja cīņas būtu vēl norm. Bet tās vien jau ir tik ļoti samākslotas, ka Jackie Chans iet pensijā. NU FAIL FAIL FAIL. VIENS LIELS FAIL. UN WRESTLINGS IR ĪSTS.!!!!!

Vērtējums ? 3/1

Edited by Toonami
Link to comment
Share on other sites

Šo filmu var vērtēt divējādi: Kā filmu, kura veidota pēc video spēles motīviem, vai kā filmu, kura veidota kā fighting/martial arts filma.

Vienīgais, abās kategorijās viņa ne ar ko īpašu neizceļas. Kā labākā spēles motīva filma ir un būs RE (protams, tikai pirmā daļa). Nedaudz no RE atpaliek SH. Bet Tekken ir DAUDZ zemāk. Nav ko daudz piebilst, Toonami pateica visu. Es cerēju ieraudzīt Hwoarang, King, u.c. "krutos" varoņus. Piemēram, spēles stāstā Hwoarang ir viens no Jin'a galvenajiem pretiniekiem.

Kā martial arts filma viņa bija nebaudāma. Labs moments bija tas, ka visi triki filmā diezgan reāli izpildāmi bez virvju palīdzības, bet pēkšņi pēdējā cīņā šķaida akmeņus un no 10m augstas klints/sienas lēcienā iesit pa seju. Tiešām, kas te notiek?

Es negribu pat šo filmu vērtēt, jo Tekken tomēr ir bijusi un ir sirdij tuva spēle, taču kaut aktieru izpildījums nebija no tiem šausmīgākajiem, toties līdz Krusttēvam kā līdz Mēnesim ar kājām.

Link to comment
Share on other sites

da viņš ir kārtējais fanu fleimeris...viņi nevērtē filmu, bet spēli - viņi pišās apkārt kapēc neredz savu spēli uz ekrāna, bet gan filmu, kam tik tekken uzrakstīts virsū....

pateikšu priekšā - jo, bļad puse spēļu ploti ir tik debīli, ka viņu nevar adaptēt no spēles uz filmu ekrānu visiem nedomājot, ka tie ir fucking retardi!

Link to comment
Share on other sites

pateikšu priekšā - jo, bļad puse spēļu ploti ir tik debīli, ka viņu nevar adaptēt no spēles uz filmu ekrānu visiem nedomājot, ka tie ir fucking retardi!

Garām. Filma pat ja nav taisīta pēc motīviem, tā un tā ir garām. Fighti nav realistiski un fail. Momenti ka viņš zaudē, pēkšņi flashbacks ar mammu un čalis kā Rockijs pieceļās un piekauj. Nu sūds. Un es esmu mega kritiķis. !!!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...