Jump to content
GIGN Forum

Prob Ar Micr

bloodlord
 Share

Recommended Posts

nu ta es ari beidzot uzliktu to x3m cfg , protams fps gan ir palicis daudz labaaks bet ir viena kjibele ar microfonu sad.gif man vinsh kka atpaliek , kad es pasaku kkadu tekshu es pec tam pats to visu dzirdu savaas austinjas , ka to vareetu izlabot un vel ari tas ka caur dumiem neparadas nick

nu tad taa ... viss ir ljoti vienkaarshi ...

blood -tev vajag vienkaarshi pamainiit ieksh mic iestatiijumiem shaadas taadas fignjas(kaa tev pasham labaak tiik) un viss buus oki!

macho - duumos nikiem nevajag raadiities

em^ - tas ir kaut kaads gljuks jo es ar x3m configu speeleeju jau 3 meeneshus n nekaadu huinju nav bijis!

nu taa kaa te ir topiks par mic., tad es ar pie viena izmantoshu izdeviibu pajautaat.

Tas buus driiaak par mic. ieksh windows! tad, kad runaaju ar kaadu pa skype

(man ir taads liels mikrofos pie monitora, nevis pie austinjaam), man tas windows mic. volume pats krukjiijaas augshaa, ka citiem baigaa shnjaakonja, kad es runaaju! ik pa briitinju uzlieku liidz minimaalajam, a shis atkal peec kaada laika uzlec atpakalj un baigie blakus trokshnji uzreiz dzirdami! man taa te staastija, ka manuaali varot uzlikt tikai atsevishkjaam sjanjas karteem nevis integreetajaam! a varbuut, tomeer, kaads zin??? dry.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...