Xperia Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Labrīt,Labdien un Labvakar visiem GIGN'iešiem! Tātad, pēc ilgām pārdomām esmu nolēmis iegādāties jaunu PC, jeb arī uzlabot pašreizējo! Tādēļ arī nāku pie jums, lai uzzinātu vai man labāk uzlabot pašreizējo vai iegādāties jaunu, un svaigu! Pašreizējais dators ir pirkts pirms 3 Gadiem, respektīvi 2007. Gadā! Un tad viņš protams skaitījās diezgan labs, Pāris parametri viņam: Procesors: AMD athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.01 GHz. Rams: 2 GB Windows: XP, Service Pack 3 bet domāju tam nu nav nekāda nozīme! Video Karte: ATI Readon 512 Mb PSU: http://www.hard-h2o.com/review/fuentes/hec...ll-pro-385.html HDD: 320Gb Protams runa iet par Personālajiem datoriem, jeb arī tā sauktajiem stacionārajiem Par cik neesmu nekāds PC speciālists, vairāk pašlaik nevarēšu pateikt, jo negribu taisīt vaļā kasti, un meklēt tur Kāda Mātesplate utt, jo to drošs vien arī neatradīšu! Ceru kad neko nesajaucu, pagaidām neko vairāk pateikt nevarēšu, bet gaidu jūsu atsaucību Jā,jā zinu kad ir bijuši simtiem šādu ''Datoru'' Topicu Bet tiešām ceru, kad palīdzēsiet man! Tātad, labāk būtu iegādāties jaunu, vai arī Uzlabot šo? Ja iegādāties jaunu, tad būtu labi ja ieteiktu kādu, bet ja Uzlabot, tad Tieši ko un kā, Vajadzīgs lai dators Pēc parametriem normāli pavilktu GTA IV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Principā viss atkarīgs no naudas. Uzzini mātesplates un videokartes modeli Everestā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 (edited) Nu tu varētu pateikt kāda tev videokarte ir , jo ar to , ka pasaki ka ta ir ATI radeon neko nedod ! Ja nav grūti , pasaki kāds slots ir CPU - AM2 AM2+ vai AM3 .... + pašlaik tev CPU der kā GTA IV Minimum requirement Kāds rama tips ? DDR2 DDR3 ( šaubos ka vecais DDR ) + to visu var apskatīt vai nu CPU ID vai Everest Home Edition ( pats atradīsi googlē ) Praktiski , tu varētu CPU uzlabot , ja videokarte būs laba , un viss Laigan ja tev ir AM2 slots un vēlies jaudīgu CPU , tad vajadzēs ar jaunu mātesplati jo tgd jaudīgie iet uz AM3, Javien nevēlies Intel... bet uz intel atkal ir dārgi... Edited August 2, 2010 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Labāk pārdot šo un nopirkt jaunu. Skatoties pēc CPU, mātesplate jau ir veca, tā kā tur neko labu neieliksi. Uzraksti, cik esi gatavs tērēt, tad piemeklēsim dažus variantus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xperia Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 Kopējā Informācija: Videokarte: png" target="_blank"> CPU: Ceru esmu sapratis pareizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 pareizi, tagad tik atliek nosaukt cenu, ko vari atļauties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xperia Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 Pagaidām vēl nezinu, labāk būtu ja varētu uzlabot pašreizējo, bet redzu kad tas nesanāks. Skatoties pa cik es pārdošu šo, bet domāju varētu būt kādi 300ls vai arī (drusku) pāri! Protams jo lētāk, jo labāk! Un būtu jauki ja tas Pc pavilktu vismaz Gta IV uz medium prasībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Nu man stipri līdzīgs kompis velk GTA 4 uz med-high prasībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrs Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 cpu: amd phemom II x2 555 BE 65Ls mobo: asus m4a785td-v 65ls ram: ddr3 4gb 1333mhz 70-90ls ar 2gb arī būs norm tad 40ls video: ati hd 5770 1gb 108Ls psu: 500w/550w 80+ active pfc 35-50ls hdd: 500gb samsung f3 32ls case: 15+ls Pats saliku sev šādu, jūtos ļoti apmierināts, ja gribi kkur nomest tad paņem lietotu video pa 50ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Nevis lietotu video, bet RAM ar DDR2 slotu. Un es vēl joprojām ļoti skeptiski skatos uz 128bit video kartēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xperia Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 Kādam ir vēl kādi ieteikumi? Pagaidām man tā īsti neviens palīdzējis nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic...komplektacijas/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xperia Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 Izliecies, Paldies tev! Es tā paskatījos to Komplektu pa 300 Ls, un izskatās diezgan kārdinoši, bet man tāds jautājums, Cik izmaksātu, Ja ieliktu 4 Gb Ramu to 2gb vietā kas tanī komplektācijā ir pašreiz, un arī Video karti aizstātu ar šo http://m79.lv/VGA-768MB-GDDR5-PCIE16-GTX46...5-OC_81579.html , Jo manuprāt Tas būtu diezgan nozīmīgi, pāris Geimiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Nu a pats paskaitīt negribi? 93 latus vairāk sanāks tev samaksāt. Necenties pārlekt pāri pats savai galvai, nu, protams, izņemot gadījumu, ja tev ir lieka nauda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Ar 2GB spēlītēm tīri pietiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Kādam nav kāds lieks SODIMM 1gb 667mhz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now