Jump to content
GIGN Forum

Xperia

Mirstīgais
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Xperia's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Xperia

    Invite.

    Sveiki Giginieši, Vēlējos apvaicāties vai kādam nav kāds lieks demonoid.com Invitation. Ja kādam ir, sūtiet uz ē-pastu [email protected] Būšu ļoti pateicīgs. Novēlu jums labi pavadīt dienu pirms Sestdienas. Cheers.
  2. Xperia

    Kompītis!

    Izliecies, Paldies tev! Es tā paskatījos to Komplektu pa 300 Ls, un izskatās diezgan kārdinoši, bet man tāds jautājums, Cik izmaksātu, Ja ieliktu 4 Gb Ramu to 2gb vietā kas tanī komplektācijā ir pašreiz, un arī Video karti aizstātu ar šo http://m79.lv/VGA-768MB-GDDR5-PCIE16-GTX46...5-OC_81579.html , Jo manuprāt Tas būtu diezgan nozīmīgi, pāris Geimiem
  3. Xperia

    Kompītis!

    Kādam ir vēl kādi ieteikumi? Pagaidām man tā īsti neviens palīdzējis nav
  4. Xperia

    Kompītis!

    Pagaidām vēl nezinu, labāk būtu ja varētu uzlabot pašreizējo, bet redzu kad tas nesanāks. Skatoties pa cik es pārdošu šo, bet domāju varētu būt kādi 300ls vai arī (drusku) pāri! Protams jo lētāk, jo labāk! Un būtu jauki ja tas Pc pavilktu vismaz Gta IV uz medium prasībām.
  5. Xperia

    Kompītis!

    Kopējā Informācija: Videokarte: png" target="_blank"> CPU: Ceru esmu sapratis pareizi?
  6. Xperia

    Kompītis!

    Labrīt,Labdien un Labvakar visiem GIGN'iešiem! Tātad, pēc ilgām pārdomām esmu nolēmis iegādāties jaunu PC, jeb arī uzlabot pašreizējo! Tādēļ arī nāku pie jums, lai uzzinātu vai man labāk uzlabot pašreizējo vai iegādāties jaunu, un svaigu! Pašreizējais dators ir pirkts pirms 3 Gadiem, respektīvi 2007. Gadā! Un tad viņš protams skaitījās diezgan labs, Pāris parametri viņam: Procesors: AMD athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.01 GHz. Rams: 2 GB Windows: XP, Service Pack 3 bet domāju tam nu nav nekāda nozīme! Video Karte: ATI Readon 512 Mb PSU: http://www.hard-h2o.com/review/fuentes/hec...ll-pro-385.html HDD: 320Gb Protams runa iet par Personālajiem datoriem, jeb arī tā sauktajiem stacionārajiem Par cik neesmu nekāds PC speciālists, vairāk pašlaik nevarēšu pateikt, jo negribu taisīt vaļā kasti, un meklēt tur Kāda Mātesplate utt, jo to drošs vien arī neatradīšu! Ceru kad neko nesajaucu, pagaidām neko vairāk pateikt nevarēšu, bet gaidu jūsu atsaucību Jā,jā zinu kad ir bijuši simtiem šādu ''Datoru'' Topicu Bet tiešām ceru, kad palīdzēsiet man! Tātad, labāk būtu iegādāties jaunu, vai arī Uzlabot šo? Ja iegādāties jaunu, tad būtu labi ja ieteiktu kādu, bet ja Uzlabot, tad Tieši ko un kā, Vajadzīgs lai dators Pēc parametriem normāli pavilktu GTA IV.
×
×
  • Create New...