dyversant Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Sveiki, Cienītie! Dyversant māsa(Līva mani dēvēt) ir izdomājusi uzņēmumam izveidot mājas lapu. Meklēju kādu, kas var man palīdzēt. Kā? 1.Piereģistrēt domēnu 2.Sākumā to mājaslapas pamatu izveidot 3.Apmācīt mani, lai es tālāk pati varu darboties (esmu diezgan advancēta-pielec-bet pieredzes nav) Papildus prasības: 1.tev jābūt gudram 2.Drusku dīvainam 3.Jārubī tā lieta un jāmāk skaidrot ar maz " Bļad, sieviete" pa vidu. 4.Vēlams smēķētājs, kafijas dzērājs un alkoholiķis. Septembrī mājas lapai jāiet gaisā! A,protams par samaksu naudā.ja ar dokumentu, tad vispār zaibis Savus kailfoto un CV lūgums sūtīt uz meilu [email protected] Labi labi, CV man nevajaga vnk tel.nr. un aprakstu :)vai arī draugiem.lv Līva Lauskiniece Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 (edited) Nah vīrieti, es zinu labas dāmas, kas šito varētu izdarīt. Kautkāda stulba diskriminācija? Edited July 31, 2010 by ag0ny Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Tavas vēlmes nespēšu apmierināt (izņemot dīvainu alkoholismu), bet mani interesē kur Tev ir implanti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 (edited) 4.Vēlams smēķētājs.. Ehhh nēesmu smēķētājs tā jau varētu mēģināt.. Edited July 31, 2010 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 31, 2010 Author Report Share Posted July 31, 2010 eu ja... jūs te uzmanīgi. Runa ir par zobu implantiem. <c> pats misters diversants Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Nu es varu šo to uztaisīt. Uzraksti uz PM kādas vēlmes. P.S. Esmu atsācis smēķēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 31, 2010 Author Report Share Posted July 31, 2010 sazvanies ar manu māsu. tas būs vislabākais variants. iemetu tev pm number... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Renār pats māsu nevari izručīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 31, 2010 Author Report Share Posted July 31, 2010 da es tagad esmu strojiceļš un man nav laika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joddie Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Kruusgu izmeeru studijaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts