Jump to content
GIGN Forum

Bans.


mhm
 Share

Recommended Posts

+-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

| BANA ID: 59363

| ADMINS: Zorg

| NOBANOTAIS NIKS: osiris

| NOBANOTAA IP: 87.110.1.138

| IEMESLS: bans_nonjemts_balstoties_uz_vienu_cilveku

| UZLIKTS: 28.07.2010 14:36

| Uzlikts pirms mazak ka minutes

| Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

| Info webaa: http://www.gign.lv/

kas tas par iemeslu, lai mani tagad banotu?

http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2010-07-28..._italy_gign.zip

Edited by mhm
Link to comment
Share on other sites

Iemet vien de_italy_gign demo, kā arī mums te adminu sadaļā viedokļi dalās par tavu iepriekšējo banu. Iepriekšējais bans tev noņemts no drauga, kas, manuprāt, nav subjektīvi.

Edited by Zorg`s
Link to comment
Share on other sites

Kapec tev nepatik iemesls? Bans tika nonemts pa klusu un tu vel prasi kas tas pa iemeslu.

P.S. demo ieksh admin sadaljas neka sakariga nebija. Italija bija kaut kas interesants , jeb vnk mape kur vinsh speleja ?

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

Bij, bij kas interesants. Laikam vairs caur stīmoto cs var tikai apturēt, palēlināt demo?

Daži roundi pirms bana, kur viņš no balkona nošāva 3 čaļus, vienu pat pirms tam neredzēdams lika man pieņemt šādu lēmumu, bet man kaut kas ar demo čakarējās, tā kā precīzi pateikt nevarēšu.

EDIT: ko tu vēl labu zināji?

EDIT2: :D :D :D man vienkārši nepatīk čīteri.

Edited by Zorg`s
Link to comment
Share on other sites

mape, kuru vienkārši spēlēju, manuprāt..

Pats tikko noskatijos un bija viens moments kur tas x3 real pa trepem skreja auksa, šara.

neredzēju to, kas apakšā bija, bet zināju, ka viņi tur ir vairāki..

Ja jau jautā, varu atbildēt. Zinu vēl to, ka tu esi baigi dusmīgs.

Edited by mhm
Link to comment
Share on other sites

Mēs abi stāvējam katrs savā bombas spotā, ritot pēdējām sekundēm, nolēmu, ka manējā spotā nav pēdējais t. Gluži vienkārši tāpēc, ka ne es viņu redzēju, ne dzirdēju. Aiziešu pastīties, kā zorgam tur iet. Viņu tur nošāva. Domāju, ka t nāks ārā pa balkonu, bet viņš tur nebija, tātad, otrs logs vai lejas durvis. Viņš izskrēja pa durvīm. Ko tur vairāk komentēt?

Edited by mhm
Link to comment
Share on other sites

Nocitē man lūdzu, pikaso, vietu, kur kāds bez tevis ir kārtīgi nolēmis un izlēmis, ka tur nav wh? Tavs viedoklis vispār šeit nav vērā ņemams, jo tu var teikt esi sava veida iesaistītā persona. Bans ir ne tikai par to, bet arī par mapi un momentiem de_italy_gign. Ja vari, lūdzu vairs neposto šeit, pikaso, jo mans tavs viedoklis ir samēra nesvarīgs.

Edited by Zorg`s
Link to comment
Share on other sites

Man nav ne mazākās vēlēšanās ar tevi runāt, FSS, es vienkārši cenšos paātrināt lietas izskatīšanas procesu, jo, acīmredzot, pieredzes trūkums Tev rada papildus jautājumus un neskaidrības, bet nu, man pilnīgi pietiek ar to, ka ngEAr pateica, ka tur nekā īpaša nav, fuj1tsu osirisam uzticas un arī es viņu ilgi pazīstu un apstiprinu, ka wh tur nav.

Edited by pikaso
Link to comment
Share on other sites

Kopš kura laika jauniņie gurķi valda gignā? Es vispār noņēmu banu uz savu iniciatīvu un par to arī atbildu. Es uzskatīju, ka tur wh nav un zināmu apstākļu spiests, banu noņēmu. Demo ir noskatījušies un savu viedokli izteikuši arī citi pieredzējuši cilvēki, kas šo lietu ved tuvāk noslēgumam. Es nekur neesmu minējis, ka rīkojos pareizi vai man ir taisnība, tieši tādēļ šī saruna vēl ir atvērta.

Lūdzu, viedokļus un argumentus galdā, lai varam šo cirku beigt, nevis katrā postā minēt, cik es vai kāds cits ir bijis slikts un rīkojies nepareizi.

Link to comment
Share on other sites

Tieši šo es varētu jautāt tev. Tas, ka apskatās demo osirsa draugi, un pasaka, ka nav WH ir tas pats, kā viņš pats publiski sludinātu, ka viņš nečīto. Gudri vari nedirst, lai neitrāli, neiesaistītie cilvēki paskatās pēdējo demo, kas nav redzējis, arī iepriekšējos demo un izlemj, visi, kas ir viņa draugi, paziņas, brāļi un māsas - paklusē.

EDIT: apskatot to topiku, demo apskatīja 7 cilvēki, ieskaitot mani, divi viņa paziņas, vai jebkādā citādā ziņā saistīti, tātad respektīvi 5 cilvēki un tikai viens teica, ka tur nekā nav. Kur tad ir tie "citi pieredzējušie spēlētāji"?

Edited by Zorg`s
Link to comment
Share on other sites

Vienīgais, kas mani un pikaso saista ir tas, ka abi kādreiz spēlējām ng. Nevienu citu te nepazīstu. Zinu vai nezinu pikaso, bet viņam ir tiesības izteikt savu viedokli, ņemot vērā, ka arī viņš ir admins. Ar to gribēju pateikt, ka neredzu nemazāko iemeslu, kapēc lai pikaso būtu ieintreģēts man palīdzēt.

Vispār nesaprotu ko jūs varat perties, tādu drāmu uztaisijuši. Ja šitā turpinās, manis pēc varat slēgt ciet.

Edited by mhm
Link to comment
Share on other sites

Nu nez, tur bija 1 moments, kurš man nepatika. mhm izskaidroja to, kaut arī ne tik pārliecinoši kā gribējās. Bet esmu par bana noņemšanu, jo citi momenti nebija tik aizdomīgi. Ja jums vēl liekas, ka ir wh, paskaidrojiet kuros momentos tieši, lai pārējie ar izvērtē un izsaka savu verdiktu. Jo atkal būs garā peršana uz nedēļu vismaz.

Un visi heiteri, kuri nevar neko prātīgu pateikt var iet mājās. Te nevajag dirsties savā starpā, bet gan jārisina problēmas.

Link to comment
Share on other sites

To topiku kaut kaa biju palaidis garaam.

Par demkaam - Manliekas, ka buutu interesantaak skatiities kaa macho speelee tetri, nekaa kaa osiris speelee konterstraiku. Speeleeshanas stils taads pretiigs. Aizskrien raudna saakumaa kaut kur un tur arii tup visu atlikusho raundu. Katraa zinjaa, wh tur nav.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...