MrGmaru Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 (edited) Paskaidrojiet man vienu lietu, man neaiziet, kā man var lagot šādas spēles! Cs 1.6 :blink: - nav smieklīgi! Battlefield 1942 cod4 Ja man ir šādi dzelži? http://www.systemrequirementslab.com/cyri šeit man pat parāda ka iet Recommended Un es izslēdzu laukā visu lieko utorrent, skype, deamontools u.c. , bet vienalga lago raustas u.c. kaut kāds vecs 2002 Battlefield! Nesen pat windows parakstīju, jo domāju ka windows sacakarēts, bet tā nav! Edited July 28, 2010 by MrGmaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Neesi pats pa registry pisies? Kkādus ļevos "superfastdownloader" vai "TuneUpYourNetSpeedRIGHT FUCKING NAO" lietojis. Tie mēdz sačakarēt visu. Vēl - nesen neesi pārinstalējis kompi? Moš Net kartes draiveri pie vainas??! Vīruseļi nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGmaru Posted July 28, 2010 Author Report Share Posted July 28, 2010 (edited) Vēl - nesen neesi pārinstalējis kompi? Moš Net kartes draiveri pie vainas??! Vīruseļi nav? regeditā, neēsu neko krukijis. Ar netu vis ir ok. Nav virūsu. Es pat uzinstalēju intel dual core optimizer tas pat nepalīdz. un taisu bieži defragment. Edited July 28, 2010 by MrGmaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Sorry, tūlīt mani kāds nobārs, bet skaidri zini ka tev ir dual core procis? Vēl - lagi ir tikai multi-player spēlēs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGmaru Posted July 28, 2010 Author Report Share Posted July 28, 2010 (edited) Vēl - lagi ir tikai multi-player spēlēs? Nē man lagi ir pat ar kompi kad spēlēju. Edited July 28, 2010 by MrGmaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGmaru Posted July 28, 2010 Author Report Share Posted July 28, 2010 a varbūt man vajag jaunāku ati draiveru? a pie vainas nevar būt sp3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Sp3 ir diezgan stabils. Cik tev rams ir plaatnees? Cik pa cik taa sakot? Un + draiverus netraucetu apdeitot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGmaru Posted July 29, 2010 Author Report Share Posted July 29, 2010 (edited) man rama veids ir ddr2, divas kartes katrai pa 1 gigu. un visi draiveri man ir. Edited July 29, 2010 by MrGmaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 ja maatespalte sux tad rami ar dazhadu takts frekvenci var izraisiit liekus lagus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uzbek Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 noperc intel core duo vai quad un speelee laimiigs uz pentiuma vienmeer speeles bremzee Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Tu varētu pateikt cik tev vecs CPU ir , jo man , piemēram , tagad ir kādus gadus 5 vai 6 vecs CPU , 1-kodola tomēr , un viņš ir nomiris , lai gan darīt ar viņu var daudzko - Bet dirsā ir , jo man ir tā , ka viņš pie XP loading screena kādas 3-4 minūtes iekšā lādējas .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Cali, mastesplati paskaties, iespejams ta ir nokalpojusi savu un ir laiks iegadaties jaunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Nesaki gan, man ar SP3 arii lagi bijushi tiesa gan, manam pc ir daudz shvakaaki parametri Uzlikt WinxpSP2 un paproveet jau nebuutu probleema, ja nu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Nu nez, man ar taadpu pashu kraamu ka 4alim nebij problemu ar SP3... Vienigais kas naak praataa ir maatesplata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGmaru Posted July 31, 2010 Author Report Share Posted July 31, 2010 Man ir jauna mātes plate nesen nopirku, 3 menešus veca! Psc man spēles visas lago, ko lai daru palīdzat! karo4 raustas speles, bet dažviet iet ideāli. būšu pateicīgs par jeb kādu informāciīju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGmaru Posted July 31, 2010 Author Report Share Posted July 31, 2010 Es mātes plati nopirku jaunu, mošk arī mates plate ir mēsls, par to nešaubos. kādu plati jūs man iesakāt lai varētu geimingot? tikai ne pārāk dārgu. bet cod4 man iet tā tīri normāli, bet kaut kāds spider-man 3 lago, kas man iet uz max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaR1aL Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Mātesplatei ar spēļu fps ir mazs sakars, ja nu vienīgais BIOSā neesi kaut kādus iestatījumus salicis ne tādus. Ieliec skrīnu ar palaistajiem procesiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Izmēģini ieinstalēt windows 7, Ultimate, moška k-kas mainīsies. (būtu jāmainās). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGmaru Posted August 3, 2010 Author Report Share Posted August 3, 2010 (edited) Es neko neēsmu krukījis pa biosu, uzliku pat uz defaut. ja zinātu kada man skroba ir, bet kādu laiku atpakaļ man stāvēja windows 7, tur gan nekas nelagoja, bet wind 7 es negribu man viņš nepatīk, viņš ēd daudz procesu, un ir piebāst ar daudzām kreņām, bet xp ir vienkārš un ēd maz procesu. EDIT: Ja nu kas gaidu pēdējo adbildi par šo problēmu. Izskatās ka te neviens tomēr nevarēs man sniekt precīzu informāciju kas par problēmu, tapēc klopējiet ciet. Edited August 3, 2010 by MrGmaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) Šādā gadījumā ir tikai 2 varianti: 1) Aizdirsts kompis ar nevajadzīgām programmām un citiem sūdiem; 2) Nepiemēroti videokartes draiveri spēlēšanai. Es pats pārliku vismaz 4 veidu draiverus, līdz atradu tādu, kurš nelago, tādēļ mēģini vien likt jaunākas/vecākas versijas. Edited August 3, 2010 by pikaso Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGmaru Posted August 3, 2010 Author Report Share Posted August 3, 2010 1) Aizdirsts kompis ar nevajadzīgām programmām un citiem sūdiem; 2) Nepiemēroti videokartes draiveri spēlēšanai. Es pats pārliku vismaz 4 veidu draiverus, līdz atradu tādu, kurš nelago, tādēļ mēģini vien likt jaunākas/vecākas versijas. Ok paldies pikaso, tā ir vienīga cerība! Klopējiet ciet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganja smoker Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 yoyoyo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now