clo? Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Man fizikā hujova, ar to iesākumam. BEEF, es rēķinos uz tavu viedokli manā jautājumā Tātad man problēma ar tumbu vadu, kurš ir via nu izļurkāts vai sastaipīts, es tiešām nezinu, bet problēma tāda, ka normāli viņu iespraužot pie pc nekas neskan, bet kad ilgi un tā uzcītīgi tu zaļo uzgali paļurkā uz visām pusēm tad skaņas parādās. Ilgu laiku es ar skoču tur līmēju un itkā dzīvot varēja, bet tagad viss aizgājis dirsā. Ir varianti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 nu man piemēram laptopam tieši ir izļurkāta tā ligzda un dēļ to vadam jābūt iespraustam specifiskā virzienā, lai viss skanētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Visdrīzāk pie vada uzgaļa ir pārrauta liela daļa sīko vadiņu. (cerams ne pašā cietajā apgabalā). Atrodi vainīgo vietu, nokasi melno pigņu un salodē, ja nevar atrast pie gala vainu, atrodi citu uzgali un piemontē klāt. (man vienām austiņām ipoda austiņu gals piemontēts ) Tikai ņem vērā, ka skaņa var palikt sūdīgāka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Nogriez vadu un savieno kontaktus par jaunu. Ja ir iespējams, vienkārši pietin, bet ja nav, tad pielodē. To prot jebkurš čalis, kam nav līkas rokas, neņemot vērā panākumus fizikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Pievienošana 99% nestrādās, jālodē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Man tas pats ar tumbu vadu noticis. Piekrītu par to, ka teica, ka šāda tipa vadi ir jālodē, jo ar satīšanu toč nekas nebūs līdzēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Man voopše jau ar 3 austiņām šitā bijis. Vēl datora priekšējais ports reāli izļurkājies, tāpēc spraužu aizmugurējā, varbūt kādam pieredze arī ar portu iemočīšanu vietā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 (edited) Teikšu kā ir pēc savas pieredzes, parasti šādos gadījumos pie vainas ir skaņas kartes štekers, kas pats pa sevi ir izpists un viņam ir ļoti sūdīgs konekšens. Es šādā gadījumā esmu darījis tā, ka štekeri kas spraužas iekš skaņas kartes porta, es ļoti rūpīgi ar plānām cepamās folijas strēmelēm aptinu. Jebkurā gadījumā tas ir pagaidu variants... Agrāk vai vēlāk čakarējot to portu viņš savu darbību atteiks pa visam! Edited July 26, 2010 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 2 varianti- sapists ports vai sapists vads. Ja vads- skatīt, ko pikaso jau uzrakstīja. Ja ports- vari mēģināt čakarēties un kaut ko saveidot, taču labāk ir vnk palūgt kādam zinošākam nomainīt pašu portu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 (edited) uiii, man bija tieši tas pats vecajam kompim! Jāpērk jauna tā ķipa "skaņas karte" priekšējā. btw; Bet var arī atraut kompim priekšu vaļā un paņemt novilkt to čerņu nost ar visiem usb, tad paņemt un viņu tā stingrāk tur paspiest tur būs tādi maziņi sūdiņī ko vaig saspiest un tad uz kādu laiku atkal ies normāli. Edited July 26, 2010 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 btw; Bet var arī atraut kompim priekšu vaļā un paņemt novilkt to čerņu nost ar visiem usb, tad paņemt un viņu tā stingrāk tur paspiest tur būs tādi maziņi sūdiņī ko vaig saspiest un tad uz kādu laiku atkal ies normāli. Rofl, interesanti kā gan kāds no tava manuāļa kaut ko satasīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted July 27, 2010 Author Report Share Posted July 27, 2010 beidziet dirst, nu tie, kas dirš man ir vainīgs vads, nevis caurums, kurā sprauž. ok, es mēģināšu griezt vaļā to uzgali un kaut ko tur salodēt. will see Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now