Kalis Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Man tagad radusies viena tada problema, ka es vakar idloju tf2 itemus pectam izsledzu PC sodien meginu iejiet steama izlec logs. This Steam account has been disabled. Kapec ta es nesmu parkapis noteikumus. P.S. piedodiet kad nav garumzimes datoram kas noticis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 raksti uz steam supportu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Daļēji noteikumus tu tomēr esi pārkāpis, ja tādi ir... Par neko jau Neliek šitādu statusu - ja neatbloķē paprasi iemeslu, mož ar idlingu vispār sakara nav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Kārtējais alusjāņa upuris varbūt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalis Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 Steam Support man neko neatbild. Esmu idlojis 100x (pat vairak), bet kapec tad uzlika banu es to saprast nevaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Tu domā, ka Supports tev dienas laikā atbildēs? Es 4 dienu laikā atguvu savu nozagto kontu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamb1n0 Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Atceros, man vienu akkountu nobloķēja dēļ čītiem, kgan tādu man nebija. Ir aizdomas, ka viņš var bloķēt arī dēļ krekotām spēlēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dziits Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Kādā veidā iegādājies spēli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amols Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 vareetu juus visus idlerus sakt diseiblot uz paaris meeneshiem, tad tik buutu jautri, tad tik es smietos kakaadams savaas biksees Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 1. Viņi tev traucē? 2. Kurā gadsmitā tu dzīvo? No idlošanas vairs nav jēgas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalis Posted July 25, 2010 Author Report Share Posted July 25, 2010 Es nopirku no gam*rx moderatora UniCroft (laikam) speleju jau pusgadu vis normali, bet tagad nekas vairs nav. Tagad Steam Support viss iet uz labo pusi, jo man jau sak prasit akounta name lai kontaktetos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 (edited) Tas pats uncroft man liekas ir alusjanis , jo pēkšņi viņš beidza tirgot spēles no sava acc un teica visiem lai raksta uz skype. P.S. Daudziem no UnCrofta ir pazudušas spēles , gx daudzi sūdzējās. Edited July 25, 2010 by SuperS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalis Posted July 25, 2010 Author Report Share Posted July 25, 2010 Kad es kontaktejos ar Steamu man teica kad nau VAC bans, bet tikunta es nevaru jo rada This Steam account has been disabled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Ja tev būtu vac banned tu varētu ieiet savā acc un nevarētu ieiet vac secured serveros . Saki kad tu pāris spēles (norādot kādas) pirki pa savu naudu un pārējās forumā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalis Posted July 25, 2010 Author Report Share Posted July 25, 2010 Lih, es saprotu kad man tam Steam Support ir jasaka kadas speles pirku? Esmu nopicis tikai 1 Team Fortress 2 HL2 DM un LC dabuju pa velti. Kads varetu pateikt kas te aptuveni rakstits (neparak labi saprotu anglu valodu) Hello, I am sorry, you must provide valid proof of purchase for the account "fierce51" in order for us to provide further assistance. Please let us know if you have any further questions. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 (edited) Tās ir tās spēles ko tu pirki pa savu naudu no steam store? Īsumā tur rakstīts kad tev ir jāpierāda, ka tu tās spēles esi pircis par savu naudu, nosūtot pirkuma kvīti(nezinu kā nosaukt to) , un tad viņi varēs tev vairāk palīdzēt. Edited July 25, 2010 by Lihs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 nezinu kas tevi ir šitā ausī ņēmis, bet HL2 DM ir par brīvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalis Posted July 26, 2010 Author Report Share Posted July 26, 2010 , un tad viņi varēs tev vairāk palīdzēt. Ka lai es dabuju to kviti, ja UnCroft ir cirvis un pat nezin kam pardeva Steamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mo3_ Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 nu tu jau arī naivs, ka domā, ka tā no uncrofta iegādātā spēle ir legāla! biju arī pie diseibla ticis, supportam uzrakstīju datus, par tām spēlēm ko esmu iegādājies godīgā ceļā un tad man atbloķēja akkauntu, bet negodīgi iepirktās spēles atņēma! toreiz šķīros no 6šām spēlēm! takšto domāju, ka TF2 tev ar pazudīs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Ja tu esi pircis visas no Uncrofta un alusjāņa tad vari aizmirst par savu accontu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalis Posted July 27, 2010 Author Report Share Posted July 27, 2010 Laikam netikšu pie sava Steam, bet ja kādam ir gifts vai zin kuram būtu gifts rakstiet man vai pa taisno sūtat uz Steamu kaliskalis26 būšu ļoti pateicīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Demetrius Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Spēles "gifts" vai Guest pass? Ja runā par spēles "giftu", tad diezvai tu šeit ko tādu dabūsi, bet ja runā par guest passu, tad cerības laikam ir lielākas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalis Posted July 28, 2010 Author Report Share Posted July 28, 2010 Kada atskiriba Guset pass un Gift? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Guest pass ir tāda kā caurlaidīte uz 3 dienām. Vārdu sakot, kāds kuram ir spēle, atsūta tev guest pass`u, un tu vari spēlēt tf2 3dienas. Tie ir domāti priekš cilvēkiem kuri vēl skaidri nezin, vai tiešām vēlas pirkt tf2. Stipri, stipri šaubos ka kādam te tā pat vien apkārt mētājās spēles gift formātos, un vēl stiprāk par to, ka tās tik par brīvu tev dāļātas! Get real son. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now