cilveeks Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 emz labdien !! gribeeju pajautaat vai nevareetu ieguut dazhas tiesiibas jo zinu ka esmu ljoti slavens bijis (kaadreiz) ar savu riebiigo leksiku .. mhh jaa tieshaam tos laikus nozheeloju kad man viss galvenais dziivee bija cs un /rank !! sanaca taa ka pametu cs 6 meeneshus un tagad atkal spelejeu bet nu vairs ne tik nopietni bet just 4 fun ......... nu lab pietix pa manu dziivesstaastu ... girbeetu ieguut tadas tiesiibas kaa slap un slay jo tieshaam biezhi gadaas visaadi kretiini kas nekur nekustas un ka tikai paseedeet baazee un ieliist!! es personiigi domaaju ka esmu sameeraa pieredzeejis un labs speleetaajs lai noteiktu kuraa laikaa man buutu jaaizmanto tiesiibas..... nuu katraa zina domaaju ka esat ieveerojushi ka neesmu vairs taads kaa biju un sorry visiem tiem kad tur dirsos kaadreiz ar visiem pa kaartu bez nekaada iemesla , manas vainas deel ;P ceru uz sapratni kaut ja arii nedabuushu tiesiibas vismaz dzirdeet cilveeku domas par maniim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 nē un tu pats zini kāpēc Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted October 19, 2005 Author Report Share Posted October 19, 2005 nu jaa. to arii biju gaidiijis no teviim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 no maniim arii, jo tu esi stresains, biezhi to izjuutu arii uz seviim Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted October 19, 2005 Author Report Share Posted October 19, 2005 vairaak jau nee!! labi ir gadiijies kaaddreiz kaadu varrdu pateikt bet nuu .... reti esmu redzeejis speleetaajus kas pilniigi klusu staav visaas situaacijaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 no maniim arii, jo tu esi stresains, biezhi to izjuutu arii uz seviim tagad ieksh cs jau nu riktiigi nav stresains nee nee, ir mainiijies! nav vairs taads dirseejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 vakar, cilveek, tu man pateici, ne no nkaa, "pinky tu esi mudaks" vai kkaa taa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 (edited) es arii biju klaat, tik nez vai tas bija vakar vai pirms dazhaam dienaam un tas teksts bija krietni rupjaaks Edited October 19, 2005 by flashback Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 No sakuma sheit un tad Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 narkoze tu esi stulbs. cilvēk - pataisot nedaudz garāku man ar labi nāk prātā ka tu dirsi purva zivij prosta tak virsū. mainījies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted October 19, 2005 Author Report Share Posted October 19, 2005 toreiz vienkaarshi bija taa ka es netiishaam shaujot ieshavu vinam un vinsh domaaja ka tas bija speciaali ... vinsh pienaaca klaat un ieshaava man ar digl galvaa un es pateicu idiots jeb kko taadu .... un par pinky nu jaa.... tur laikam es biju wainiigs bet nu kkaads iemesls jau bija nuu sorii... kamoon nu esmu mainiijies Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Nja salidzinot kads vins bija agrak ir loti mainijies/izaudzis p.s Visi c-strikee nervozee arii jus kas vinam tagad te sakat ,piem kads mulkis kaukur nosedies bazee tevi atvac ,ja ne pirmajaa reize tad pec otras tadas reizes piem no admina dabuuu kauko ,vai vienk smagi nodirs to cilveku ! Oftopic: Cilveks kurs ir nervozs un visiem dirs virsu ir zoom ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Veel nesen taa dirsi visiem peec kaartas virsuu, ka uzreiz vareeja maniit, ka "PRO" ir ieradies vai atgriezies... "Tu ej tur ... tu dauni, ko tu tur dariiji ... es te vieniigais visu, juus LOHI", nu apmeeram taadaa stilaa. Domaaju, ka tie, kas ir nervozi, taa vienkaarshi nemainaas. Atnaac peec armijas, tad vareetu buut, ka mainiisies . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted October 19, 2005 Author Report Share Posted October 19, 2005 omg ... kad tad tas bija ?? :/ psc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Man tev datums un laiks jaasauc? Neteereeshu laiku mekleedams demkaas. No taadiem gadiijumiem veidojas manas domas par tevi, bet shodien savukaart tiiri zoliidi uzvedies, nu nezinu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted October 19, 2005 Author Report Share Posted October 19, 2005 ehh nu baac gadaas pa retam bet nu ja buutu tiesiibas apzinaatos cik aatri taas vareetu zaudeet un nekaadu shitu nebuutu jo aizvien veel daudziem ir pretenziju pret maniim un uzreiz buutu suudziiba par mazaako paarkaapumu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puff Dady Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Ja jau menikam neiedeva, kursh bija noziedojis + bija daudz labaakas atsauksmes, tad shajaa topikaa pirms es gribeeju pateikt aizMirsti! P.s. Manis / Tevis,Par mani / Par tevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted October 21, 2005 Author Report Share Posted October 21, 2005 labi es neko nesaku par vinu bet nu varbuut taapeec ka vinam nau tik liela pieredze un sameeraa laba speletprasme(ka man ) neesmu augstaas domaas bet nu taa.... kanekaa cs speleeju jau 4.5 gadus un ne tikai pubos wislaik :/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 shkjiet, viss ir skaidrs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts