bullet Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 skam es varētu uzšaut ar tevi, arī rīt iemēģināšu, šovakar slinkums vairs vilkt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 (edited) Es ceru, ka minimum req's ir garām, nu nevar būt kaut kādai 2D spēlei 3 Ghz un 1 Gigs... Oh wtf now?!? Kad palaižu spēli, rādās vienkārši melns ekrāns ar bultiņu, skaņa ir. Mēģināju uz dažādiem monitoriem un dažādām rezolūcijām. Edited July 20, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 var tomēr tf2 cepuri dabūt. Šovakar būs jāpamēģina spēlētākās spēles (patlaban) 32,766 35,847 Alien Swarm 15,732 64,320 Call of Duty: Modern Warfare 2 - Multiplayer 15,577 57,437 Counter-Strike 15,543 60,751 Counter-Strike: Source 13,347 25,786 Team Fortress 2 6,372 13,806 Left 4 Dead 2 3,695 8,033 Garry's Mod aizies vēl visi eiropieši mājās vakarā un tad jau vispār būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Jānovelk , gribās dabūt to cepku tf2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 nedaudz ietestēju, tīri interesanta, izspēlēju vienu misiju uz hard diezgan forši. Uz insane būtu vēl lielāks izaicinājums noteikti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 a tur vajag obligāti čerez netu vēl 3 geimerus. Viens nevar vispār spēlēt? Vai divi/trīs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 šodien pohains ieveļos mājās un skatos, free game! Labs dienas sākums DL.. @ 60% Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 zb zb zb zb..... Tikai tagad kačāju :/ beeeesiiiij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 To macho, neesmu pats nekāds experts, bet palaist divatā, trijatā arī var, tikai man šodien čalītis teica, kad spēlējām uz hard, ka pa trijiem tas būtu neiespējami.(vismaz ar mums mazajiem līmeņiem!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Esmu paspēlējis dažas stundiņas, un mazliet vīlos: * Besī tas, ka caur sērču Public Serverus, reāli visi ir vainu pilni vainu konektē, un tad failed, vienkārši omg, pats neveidoju istabu, jo cilvēki nesavācās. * Man vienīgajam ir tā, ka lodes jau beidzās mapes vidū? Es reāli šauju mazs un precīzi, katru lodīti pa ciplanētieti, bet ņehuj man low ammo un beidzās, un tā gandrīz ar visiem ieročiem, moška ar lielākiem lvl būs vairāk lodes. * Lai izbaudītu šo spēli vajag spēlēt ar pazīstamajiem........... ......... .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 o media kautko jeedziigu uzrakstijis, jo tas matchmakings totaali suukaa- iemet serverii kur tu esi beigts, vai arii ar pingu 500 - tas vien jau piebesijaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturkis47 Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Drīz būs visādi player veidoti modi cerams būs labāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 * Besī tas, ka caur sērču Public Serverus, reāli visi ir vainu pilni vainu konektē, un tad failed, vienkārši omg, pats neveidoju istabu, jo cilvēki nesavācās. * Man vienīgajam ir tā, ka lodes jau beidzās mapes vidū? Es reāli šauju mazs un precīzi, katru lodīti pa ciplanētieti, bet ņehuj man low ammo un beidzās, un tā gandrīz ar visiem ieročiem, moška ar lielākiem lvl būs vairāk lodes. * Lai izbaudītu šo spēli vajag spēlēt ar pazīstamajiem........... ......... .......... Tāpēc jau ir tie ammo-paki tiem čaļiem ar heavy tipa ieroci. nejau pa velti spēle ir co-op Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Nu nezinu gan media, laikam tev jāspēlē kopā ar draugiem, jo mēs atradāmies 4, kas spēlē un normāli krušijām. Pie tam 3 no 4 bija pirmais līmenis, līdz ar to nevajadzētu novelt vainu uz ieročiem, jo ammo paku arī vari pats paņemt. Bez tam elektriskais ierocis, manuprāt, ir vislabākais, pēc tam seko snaiperis ( ). Mēs visi runājām caur mumbli un teamplays bija normāls. Līmeņi diezgan ātri kačājas. Ceru, ka nākotnē būs vairāki šādi līmeņi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirats ar vienu aci Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Spēle intresanta, aizrauša dažreiz pat smieklīga bet tas viss tikai dēļ to ka es spēlēju ar draugiem , vienatnē vai ar svešiniekiem nevarēs izbaudīt šo pieredzi, iesaku tikai spēlēt ar pazīstamiem čuvakiem. un ja jūs man netraucēsiet es iešu apskatīties jauno cepuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Nezinu, kas jums nepatīk tajā matchmaking'ā, jo man viss ir ok, neskaitot tās spēles, kurās ir 3 čaļi jau kartes vidū. Ar pingu viss ir ok, lagi nav bijuši. Man ir kaut kāds 12 lvls laikam jau. Neiesaku spēlēt uz zemāku grūtības pakāpi, kā hard, jo tad vairs nav interesanti, totāls easy mode. Par lodēm, man lodes iet līdz kartes beigām parasti, kartes vidū savācu pāris aptveres un lieta darīta. Reāli besī noobi, kas domā, ka friendlyfire nav un tik zvetē cauri savējiem tas sūkā. Diezgan liela pišanās ir ar tiem līmeņiem, kur ir tās "olas" jaiznīcina, jo tās olas taisa tos mazos sūdus, kas uzlec virsū un piesūcas, lai viņus dabūtu nost vajag labu hīleri. Tas tā kā īsumā būtu viss, ko pagaidām vēlējos teikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Tagad tik atnācu no darba, 30min dl, tā vissmaz rāda steams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 es kādā 10 lvl jau esmu! spēle WTF!!! labākais free downloads no stīma man redzēju vienu slimo ar kautkādu 27 lvl vai 37..neatceros īsti ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 (edited) Kkāds gļuks, konektējoties kādam serverim izmet no spēles.. (bez nekādiem erroriem) Edit. Ar offline practice tas pats. Edited July 20, 2010 by ap1n1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 (edited) FTW? lol blje beidzot ietesteeju kas tas par suudu viduu kad reloado- kad reloado- uzspied r tajaa briidii kad liinija iet paari tam regionam un reloadosies uzreiz. Interesanta speele- kaa jau kkas teica- jaagaida kkaadi modi un jaunas kartes- kaads ir skatijies kas tajaa SDK tuulii? Edited July 20, 2010 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 spēli kačāju un spēlēju tikai tapēc, ka gribēju dabūt tf2 to alien cepurīti. Izgāju divas misijas un dabūju @tf2 savu cepuri un vairs arī viņu nespēlēju. Man nepatik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 18 lvl, patik speles beigas, ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 (edited) Spēle super! Nezinu tikai kāds prikols ir konektēties kaut kādiem public serveriem, reāli viss ekšans notiek tikai spēlējot ar draugiem, lamājoties vienam uz otra, šaujot mugurā. Pagaidām spēlēju tikai uz Normal, mūnīcijas ir atliektiem galiem, pie nosacījuma, ka spēlē ar abiem ieročiem (t.i. nelikt secondary weapon vietā kaut kādas tizlus healthpack, ammopack, sentrijus). Diezgan viegli apgūstama, pat mana meiča, kura ar datorspēlēm ir uz Jūs, diezgan ātri piešāvās Tech lomai. Žēl vienīgi, ka pagaidām ir tikai 1 campaign. Edit: Paspēlēju TF2 pusstundiņu, cepure vēl neizkrita. Edited July 20, 2010 by cucinjshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 cūciņ, bet nevajag jau pēc tam spēlēt tf2, lai dabūtu to cepuri, vienkārši iekš AS jāizpilda viens ačīvments "Hattricks" ja nemaldos, izej 2 coop misijas onlainā, un dabūsi uzreiz cepuri, vismaz man tā bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Nē, to es zinu, tas ačīvments sen kā izpildīts, bet cepures iekš TF2 vēl nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now