Jump to content
GIGN Forum

E-shopi


woxeN
 Share

Recommended Posts

Krč,kāds nevarētu lūdzu ieteikt normālus ārzemju vai lv e-shopus kur ir iespējams iegādāties normālus brendus un arī cenu un shipping ziņā lētākus. Kautko līdzīgu eastbay'am vai tml.

Paldies jau iepriekš ;)

Link to comment
Share on other sites

drēbes,apavi..

Link to comment
Share on other sites

jā, sportsdirect.com, pašam vakar atnāca drēbes. Ja sūti tā kā es dahujā, tad atnāks varbūt pāris dienas vēlāk, nekā nedēļā. Bet tā visas ir ahuena, tur arī ir sarakstīti visi ārzemju izmēri un kādi ir lv utt. Vienīgais - bija tas, ka neatnāca 2 maikas, bet hvz vai viņas vel nāks vai nē. Itkā rādijās, ka kkādas 2preces nēesot, bet hvz nevarēj saprast no tās emaila vēstules.

iesaku ņemt tur.

Link to comment
Share on other sites

Var būt ir kāda normālu, klasisko apģērbu pārdošanas i-neta vietne? Kur dabūt smukus džinsus, kreklus, maikas, ādas jakas, šalles, šortus, kurpes, šūzus... nu tādas feinas drēbes, ne sporta apģērbus. Būtu ļoti pateicīgs, ja kāds padalītos. Būtu, protams, vēlams, ja adreses devējs būtu pats kaut ko sūtījis un saņēmis. Paldies vēlreiz.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

nee, drjays nepiegādā preces uz Latviju, zinu.

vispār jau pedējā laikā diezgan daudz ārzemju interneta veikalu piedāvā piegādes uz Latviju, tā vairs nav nekāda ekstra. Tā ka atliek vien zināt, ko meklēt un ņemt talkā google. vari palasīt par

populārākajiem ārzemju interneta veikaliem

noderīgu info .

Edited by dandy
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...