Jump to content
GIGN Forum

Piparu Gāze


kaza4ok
 Share

Recommended Posts

Vakar sanāca mazliet izbaudīt šito prieku. Kapēc? Nezinu. Iedzēries drosmes dziru izdomāju pamēģināt kā ir, kas tur būs. Vismaz viena reize tač jāizmēģina. Labi, iešļācu acu ābolos. Sajūtas neaprakstāmas - pirmā doma tāda, ka esi palicis akls, acis nevar atvērt ar plakstiņiem, vienīgais ir turēt ar roku :pizdiblee:

Nu jā, tur pam param, pēc 20-30min izgāja tik daudz, ka varēju pats redzēt.

Bet jautājums tāds - kā viņu tā ātrāk var izdabūt ārā? Tagad vēl acis sarkanas, bet tā - kaut kādas redzes problēmas nav.

Link to comment
Share on other sites

Nu jā, pats sev :D

Teica, ka viņa esot kkur pa 3ls. Pirmo reizi, kad pūtu, aizpūtu garām, dēļ refleksa, ar otro piegājienu, piepūtu pilnas acis. Katrā ziņā, kā pašaizsardzības līdzeklis ideāls :D

Visu laiku likās, ka asaru gāze un piparu gāze ir viens un tas pats, bet nē. Asaru gāzei ir tāda figņa, ka tu no viņas klepo un arī acīm ir hu*ova. Taču piparu ftw.

Edited by kaza4ok
Link to comment
Share on other sites

tak ķīmiju mācijies. ja acī iekļūs kairinoša viela, tad zem auksta, tekoša ūdens ~10 minūtes turi.

nekā cita ko tu vari darīt nav.

es bišk apšaubu to, ka tu notemēji un iešpircēji acī...tā sula tiešā kontaktā ar aci var viegli nograuzt tīkleni un palikt akls var. tapēc aizstāvoties pietiek no 2m aptuveni uzpūst, jo nevajag tiešu kontaktu, lai jau būtu effekts..

Link to comment
Share on other sites

Da labi, es zinu, ka vajadzētu skalot, tas taču visur ir bijis minēts. Gan tevis pieminētajā ķīmijā, gan autoskolā, pirmajā palīdzībā. Laikam tomēr pamēģināšu, ja tā labi padomā :D

Nu es teiktu, ka palīdzēja. Tagad tikai mazliet dedzina pie vaiga, kur tecēja skalotais ūdens. Laikam jau no acīm kaut kas izgāja. Thx, mate.

Edited by kaza4ok
Link to comment
Share on other sites

Nu pats esmu izjutis gan piparu, gan asaru gāzi... Reāli - galvenais neberzēt acis... Ar ūdeni gan droši var skalot... Process nav patīkams, bet toties efektīvs... Un, ja pamatīgi esi trāpījis, tad acis mierīgi var būt sarkanas vēl visu šo dienu... Atkarīgs no tā, cik daudz sev iepūti ;D

Veiksmi...

a kādu iepūti, ar strūklu vai "mākoni"?

EDIT. njā, ja strūklu, tad ir sūdīgāk... ar to mākoni nav tik traki... (atkal pēc pieredzes saku :D)

Edited by Kiwix
Link to comment
Share on other sites

Latviešu valdodu - arī!

Ar ūdeni nevajag, jo tas šķidrums ir tāda (te komatu nakuj nevajag, jo tas ir salīdzinājums, āksts) kā eļļa, tapēc ūdens tikai visu pasliktinās.

Par tēmu, prāta ir pietiekami, lai acīs nepūstu, bet ziemā esot klubā viens krāns izpūta asareni. Protams, ka no zāles tauta pazuda 5 min. laikā, arī DJ. Sajūtas? Spēcīgi nāk šķaudieni + asaro acis :thumbsdown:

Link to comment
Share on other sites

Piemērs tiešām labs. :) Rīcība stulba, bet ne apzināti, jo, cik nopratu, čalis bija zem promilēm. Un kļūda, jo ir vismaz vēl tūkstošiem tādu, kas šādu lietu ir paspējuši izmēģināt, kaut vai tīri intereses pēc kas tad notiks, ja pats kādam iepūtīs. Tas ir tāpat kā bāzt mutē lampiņu, kaut gan ļoti labi zināms, ka pēc tam viņu nevarēs dabūt ārā, tomēr ir interese un liekās, ka šoreiz būs savādāk. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...