Miezis Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 līķi lido utt tatad es kludos,jo man ari nogulas da visadi gluki vel ir,jo piem sodien speleju par CT,bet bijis kā ne komandā spēlēja arī viens T Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 da visadi gluki vel ir,jo piem sodien speleju par CT,bet bijis kā ne komandā spēlēja arī viens T nebija kkād console komanda : ragdoll_enable 1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 njez neesmu meginajis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 hitboxi bija sudaini, bet tagad spele ir vienkarsi nespelejama Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 tā jau neko nejēdzu cs:s'a ;D Nespēju vēl lāgā atšķirt čelus. Bet dēļ anchievementiem esmu gatavs paspēlēt ilgāku laiku. Vakar pat dabūju anču nošaujot čelu caur fullflasham un kkādu vēlvienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 da bet vini tacu neko nedod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Cerams valve nopirks man arī jaunu pc pie reizes. Es pirku CS:S nevis CS:TF2. Viss būtu +/- ciešami, ja nebūtu to faking "peldošo" lagu ar flashiem/he/smoke grantām. Viss dēļ šī fakinā orangebox engina. Enivei, ātrāk jāliek uz GIGN'a, citādi jūtu, ka tur totāla šaize notiekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 vsynce tev nav gadījumā atstāts ieslēgts? jo patreiz ar ATI cartēm ir problēma pie vsync ieslēgta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Tāks "peldošo" lagu problēma tika likvidēta, nebija problēma v-sync, bet gan, manuprāt, maximum pre-rendered frames bija vainīgas, mazliet vel pakoriģēju vid. settingus un šobrīd viss ir bumbās. btw, man liekas awp zūma gļukus arī šis novērš. Nākošā lieta, kas būtu steidzami jānovērš ir šis fakinais watafaks. Nahuj visi man padodas, es gribu izārdīt ņirbuļus, nevis likt viņiem padoties. Vispār ideālāk būtu, ja modeļi uzreiz pēc nāves vispār pazustu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 man nekas cits neatliek kaa tikai piekrist tam visam, ka css ir kluvis par ateju problemas tas pashas, lagi un suudi tie pashi, kas padara to speli nespelejamu uz mana pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Nahuj visi man padodas, es gribu izārdīt ņirbuļus, nevis likt viņiem padoties. Vispār ideālāk būtu, ja modeļi uzreiz pēc nāves vispār pazustu. pamēģini cl_ragdoll_physics_enable šitas uz vismaz vecā css palīdzēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 cl_ragdoll_physics_enable šitas uz vismaz vecā css palīdzēja Nē, diemžēl šis netrādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quencher Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Atradu vienu LV serveri, uz kura var kapāt ar jauno cs:s, ja vajaga, PM man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 tn,sodien uzlikam updeitu. Bugu itka nav,rit vajadzetu zblock iznakt un tad jau vispar pilna laime Galvenais ir pareizi salikt neta iestatijumus un lagi nebus Link to comment Share on other sites More sharing options...
quencher Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Galvenais ir pareizi salikt neta iestatijumus un lagi nebus Meiģināju šodien, nelaida, pašlaik neesmu mājās lai pārbaudītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 16:00~~ k-kur jau tikai rit varetu ari but principa kadi css atjauninajumi,ta vsmz sur tur raksta Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 paspēlēju vakar kaut kādā ārzemju serverī bišķi - man tie līķi izzuda lēnām levitējot gaisā (līdzīgi kā mira combine no advancētā gravity gun iekš hl2), bet vispār jāsaka, ka dažreiz tiešām spēle nedaudz iebremzēja, lai gan pa lielam viss bija ok. Nekādu hitboksu gļuku nejutu lai gan es jau to staffu nespēlēju, tā ka man nezināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 kas te notiek īsti ar tiem līķiem, katram savādāk. Man viņi lido pa gaisu itkā būtu low gravity. aizlido pret pretējo sienu ar ātrumu gaziljons metrus skundē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Man ar līķiem viss ir normāli, nekas nav mainījies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audiks... Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Steam beta must be running to make use of Find Server Kurš man šito grib izskaidrot ja visu laiku viss gāja varēju spēlēt tad tagad jau neko nevaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 28, 2010 Author Report Share Posted June 28, 2010 da viss normali Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 es netieku serverī, rāda Invalid Steam Key un vēl visādu garu figņu, bet tas takā no configa lec. Neesmu neko ne mainījis neko. p.s vakar naktī vēl tiku ap plkst 1 moš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 28, 2010 Author Report Share Posted June 28, 2010 p.s vakar naktī vēl tiku ap plkst 1 moš. serveris vel nav updeitots. Ja serveris vel nav updeitots,tad ari 1nakti tu nekadi nevareji tikt.... Ja nu vienigais css nebiji updeitojis Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 css man sen bija uztaisījis kkādu lielo updeitu. a moš es citur spēlēju? a hz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brotser1989 Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 (edited) Nu kad tad isti bus tas update???? Kad vares gigna spelet??? Edited June 28, 2010 by brotser1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts