flashback Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Nu taatad vakar vakaraa peec ilgiem puulinjiem izdevaas noformateet cieto. Protams, ka uzreiz jau nokachaaju cs un paarbaudiiju kaa ar lagiem. Lagu nebija un es jau gandriiz biju laimiigs, bet peekshnji fps saaka baigi raustiities. Itkaa no saakuma viss ok, taapat kaa agraak, fps no 70-99, bet ik pa briidim nolec uz kautkaadu 25-50 un tad atkal strauji uzlec uz 99. Un taada fps leekaashana man ljoti traucee speeleet, agraak taa nebija, un es gribu lai taa nav arii tagad, taapeec mosh kaads zin kas tur pie vainas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 man ir k-kas liidziigs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 tu vismaz vari csaa iejiet un paspeeleet a es pat tajaa CSaa nevaru iejiet jo kad eju CSaa iekshaa tad man kompis restarteejas Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 15, 2005 Author Report Share Posted October 15, 2005 Nu ja kaadam vajag detalizeetaaku skaidrojumu, tad tas lietas notiek taa - no saakuma ieeju cs uzspeeleeju kaadas 10 min normaali, tad saak ik pa briitinjam nolekt fps uz mazu mazu mirkliiti. Un taa shis mirkliitis ar katru reizi pieaug, un izaug beigaas tik liels, ka kaadas 20sec fps turaas ap 30 un kaadas 2 normaals, t.i. ap 99 Nu un tad jau vairs uzspeeleet nav iespeejams, bet gribaas, ljoti gribaas speeleet, it iipashi tagad, kad vairs nav lagu Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Flashback , man ir tas pats , tik man taa turaas ap ~60 fps , bet tad vienaa momentaa dators saak nenormaali gruziities un saak lagot :/ man tas notiek kaadas 10 minuutes , tad atkal tipa viss ierindaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalejs Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 pameegini kas notiek ar gign configu Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 pff izraadaas visiem taada probleema Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 (edited) kad sāk lagot atver task menegeri un apskaties kas tieši tajā brīdi ēd visvairāk cs'u sainstelēji pēdējos draiverus video utt ? Edited October 15, 2005 by meniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 15, 2005 Author Report Share Posted October 15, 2005 kad sāk lagot atver task menegeri un apskaties kas tieši tajā brīdi ēd visvairāk cs'u sainstelēji pēdējos draiverus video utt ? Nekas iipashs tur neko iipashu need Draiverus itkaa sainstaleeju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strange Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 njaa es domaju ka man vieniigajam tadi suudi bet izradas lielakajai dalai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1mage Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 man naw tik liela probleema bet man parasti pings leekaa... bet nelago tomeer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 18, 2005 Author Report Share Posted October 18, 2005 atkal paceljam probleemu. tagad ir taa, ka par 99 fps var aizmirst vispaar. Veel 2 reizes noformateeju visus diskus un nekas nemainiijaas, fps apmeeram 25-40, taadaas kartees kaa aztec, vai tikko speeleetajaa chateau (kad ielien uudenii) fps pat ir zem 20 Videokartes (Radeon 9250, 128 mb) draiverus ieinstaleeju no diska, kas naaca tai liidzi. Ja meegjina nokachaat kautkaadus jaunaakos draiverus ar control paneljiem un sazin veel ko tur no ati.com, tad, peec ieinstaleeshanas meegjinot palaist to catalyst control paneli, vinsh izmet erroru un nepalaizhas. Un taa ir vienmeer. Kautkad, pirms 2. vai 3. formateeshanas nokachaaju arii plikus draiverus no taa saita, bet cik atceros tas neko neliidzeeja. Un tagad es nevaru saprast, kur ir taa vaina - vai man antiviiruss (Kaspersky 5.0), firewalls (parastais windows) vai vispaar pats windows chakaree to kompi, vai veel sazin kas. Bet itkaa ar 2.4 ghz celeronu un 512 ramu to visu + veel cs vajadzeetu pavilkt bez domaashanas, bet re, ka nevar. Un es gribeetu noskaidrot kur ir taa vaina. Mosh tomeer kaads zinaas kaa paliidzeet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 esmu 90% pārliecināts ka video kartes draiveri nav riktīgi. Kad tie būs riktīgi - viss būs riktīgi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 meegjini likt draiverus no kaada cd kas parasti naak liidzi videnei vai arii tos catalyst liec paprieksh izmetot vecos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 UN PARSTAJ FORMATET PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 konstateju faktu: cs 1.6 iet vismaz 4x labak ar nvidia karti nekaa ar ati radeon risinajums: noperc dzjiiforsu Es agrak havoju radeonu 9800pro. Pisinajos ar vinju visaadi, bet aztecaa udenii fps vienmer no 99 nokritaas lidz 40-50... karte beigaas (diemzheel) sasvila. Tagad iehavoju GeForce 6800LE (kaut kur pie 100ls pikjoja) un fps vienmer 99, pofig vai duumos lien, vai udenii, vai barinjaa ar speletajiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Man bija tada pati probleema peec formaata, fps ik pa briizhiem diivani raustijaas, ilgi nevareeju izdomaat kas par vainu, tad saaku megjinaat visu peec kartas, beigaas atradu, ka to dara kaads no procesiem, tik neatceros kaads tieshi - vinju vajadzees nokilot un peectam spelejot CS - fps vairs nelekaaja... Nezinu vai jums paliidzees, man paliidzeeja, karoch skataties pashi uz savu atbildiibu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 ha nopierku 21" moni (150 hz) un palikas tads pats fps ka uz 15" lcd, ta domaju kad bus lielaks, nee ~30fps stav. p.s: pc :celeron 2.0GHz, 512mb,GeForce fx5200 128mb. + cietais ideala stavokli, 80Gb - gandriz tuksh + defragmanteju ljoti biezi. Laikam nav man lemts cs spelet labos apstakljos Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 19, 2005 Author Report Share Posted October 19, 2005 worm nu man, ar manu videokarti, pirms formaata fps aztecaa ~70 tureejaas, uz 800x600 izshkjirtspeeju, un uudenii taa ap 50-60, bet tad bija lagi un bez format nekaadi. Jaa un par videokartes mainju jau kaadu laiku tiek domaats tachu pagaidaam nav pa ko Jaa un Nak3D, buutu ljoti labi, ja tu vareetu tomeer pameegjinaat atcereeties, kursh no procesiem pisina man tur visu Veel pashaa vakaraa vakar tur pameegjinaaju, veelaak, kad buushu maajas uzrakstiishu kaa es visu tur dariiju ar tiem draiveriem, varbuut kautko nepareizi izdariiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 (edited) ha nopierku 21" moni (150 hz) un palikas tads pats fps ka uz 15" lcd, ta domaju kad bus lielaks, nee ~30fps stav. p.s: pc :celeron 2.0GHz, 512mb,GeForce fx5200 128mb. + cietais ideala stavokli, 80Gb - gandriz tuksh + defragmanteju ljoti biezi. Laikam nav man lemts cs spelet labos apstakljos njaaa... varbuut netaisi tik biezhi defragment, man kompis gandriiz 2x vajaaks, bet fps 99 kaut arii defragmentacija jau 100 gadus nav taisiita... enivei... diezgan smiekliigi, ka ar taadu pc var izspiest taadu fps - moshka tev max_fps 30 uzlikts? Edited October 19, 2005 by Nak3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 19, 2005 Author Report Share Posted October 19, 2005 Taatad par tiem draiveriem... Vispirms es ieeju sheit, tad izveelos Windows XP Drivers and Software --> RADEON --> Catalyst 5.10 Windows XP - Driver Download un izveelos vislielaako failu, kas tur ir - 33.8 mb With Catalyst Control Center, jo, logjiski padomaajot, nonaacu pie secinaajuma, ka vislielaakajaa failaa droshi vien buus iekshaa visvairaak fiichas Aa jaa un MS .NET framework man arii ir ieinstaleets, lai tas catalyst vispaar ietu. Nu vot taa es vinju tur ieinstaleeju, kautko pameegjinaaju pamainiit settingos, pameegjinaaju arii neko nemainiit, bet uzlabojumi fps zinjaa ir diezgan minimaali (kaadi 5-10 fps naakushi klaat) Vai es kautko daru nepareizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Sākumā lasīju domāju ka nav net frame tā sūda tapē neiet , bet nē! vēl1jautājums, kad formatēji cieto utt, izrāvi neta kabeli ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 19, 2005 Author Report Share Posted October 19, 2005 Sākumā lasīju domāju ka nav net frame tā sūda tapē neiet , bet nē! vēl1jautājums, kad formatēji cieto utt, izrāvi neta kabeli ? un kursh man pateica, ka tas ir jaadara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 da es ka parliku winu neko neravu ara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 reāli, teikšu iz pieredzes: kad ieslēdzās win 1. reiz pēc formāta pirmais logs, kas izlēca bija tas SASSER vīruss. Domāju kamēr, jauns iznīdēšu. Ierakstiju antivīrusu un palaidu lielo skenu. Atrada 8 vīrusus. Forši ne ? Tapēc iesaku neta kabeli slēgt tiaki pēc antivīrusa un firevāla ierakstīšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now