Jump to content
GIGN Forum

Fps Problem

flashback
 Share

Recommended Posts

Nu taatad vakar vakaraa peec ilgiem puulinjiem izdevaas noformateet cieto. Protams, ka uzreiz jau nokachaaju cs un paarbaudiiju kaa ar lagiem. Lagu nebija un es jau gandriiz biju laimiigs, bet peekshnji fps saaka baigi raustiities. Itkaa no saakuma viss ok, taapat kaa agraak, fps no 70-99, bet ik pa briidim nolec uz kautkaadu 25-50 sad.gif un tad atkal strauji uzlec uz 99. Un taada fps leekaashana man ljoti traucee speeleet, agraak taa nebija, un es gribu lai taa nav arii tagad, taapeec mosh kaads zin kas tur pie vainas?

Nu ja kaadam vajag detalizeetaaku skaidrojumu, tad tas lietas notiek taa - no saakuma ieeju cs uzspeeleeju kaadas 10 min normaali, tad saak ik pa briitinjam nolekt fps uz mazu mazu mirkliiti. Un taa shis mirkliitis ar katru reizi pieaug, un izaug beigaas tik liels, ka kaadas 20sec fps turaas ap 30 un kaadas 2 normaals, t.i. ap 99 sad.gif Nu un tad jau vairs uzspeeleet nav iespeejams, bet gribaas, ljoti gribaas speeleet, it iipashi tagad, kad vairs nav lagu sad.gif

atkal paceljam probleemu. tagad ir taa, ka par 99 fps var aizmirst vispaar. Veel 2 reizes noformateeju visus diskus un nekas nemainiijaas, fps apmeeram 25-40, taadaas kartees kaa aztec, vai tikko speeleetajaa chateau (kad ielien uudenii) fps pat ir zem 20 sad.gif

Videokartes (Radeon 9250, 128 mb) draiverus ieinstaleeju no diska, kas naaca tai liidzi. Ja meegjina nokachaat kautkaadus jaunaakos draiverus ar control paneljiem un sazin veel ko tur no ati.com, tad, peec ieinstaleeshanas meegjinot palaist to catalyst control paneli, vinsh izmet erroru un nepalaizhas. Un taa ir vienmeer. Kautkad, pirms 2. vai 3. formateeshanas nokachaaju arii plikus draiverus no taa saita, bet cik atceros tas neko neliidzeeja.

Un tagad es nevaru saprast, kur ir taa vaina - vai man antiviiruss (Kaspersky 5.0), firewalls (parastais windows) vai vispaar pats windows chakaree to kompi, vai veel sazin kas. Bet itkaa ar 2.4 ghz celeronu un 512 ramu to visu + veel cs vajadzeetu pavilkt bez domaashanas, bet re, ka nevar. Un es gribeetu noskaidrot kur ir taa vaina. Mosh tomeer kaads zinaas kaa paliidzeet?

konstateju faktu: cs 1.6 iet vismaz 4x labak ar nvidia karti nekaa ar ati radeon

risinajums: noperc dzjiiforsu smile.gif

Es agrak havoju radeonu 9800pro. Pisinajos ar vinju visaadi, bet aztecaa udenii fps vienmer no 99 nokritaas lidz 40-50... karte beigaas (diemzheel) sasvila. Tagad iehavoju GeForce 6800LE (kaut kur pie 100ls pikjoja) un fps vienmer 99, pofig vai duumos lien, vai udenii, vai barinjaa ar speletajiem...

Man bija tada pati probleema peec formaata, fps ik pa briizhiem diivani raustijaas, ilgi nevareeju izdomaat kas par vainu, tad saaku megjinaat visu peec kartas, beigaas atradu, ka to dara kaads no procesiem, tik neatceros kaads tieshi - vinju vajadzees nokilot un peectam spelejot CS - fps vairs nelekaaja...

Nezinu vai jums paliidzees, man paliidzeeja, karoch skataties pashi uz savu atbildiibu...

ha nopierku 21" moni (150 hz) un palikas tads pats fps ka uz 15" lcd, ta domaju kad bus lielaks, nee ~30fps stav.

p.s: pc :celeron 2.0GHz, 512mb,GeForce fx5200 128mb. + cietais ideala stavokli, 80Gb - gandriz tuksh + defragmanteju ljoti biezi.

Laikam nav man lemts cs spelet labos apstakljos confused.gif

worm nu man, ar manu videokarti, pirms formaata fps aztecaa ~70 tureejaas, uz 800x600 izshkjirtspeeju, un uudenii taa ap 50-60, bet tad bija lagi un bez format nekaadi.

Jaa un par videokartes mainju jau kaadu laiku tiek domaats tachu pagaidaam nav pa ko sad.gif

Jaa un Nak3D, buutu ljoti labi, ja tu vareetu tomeer pameegjinaat atcereeties, kursh no procesiem pisina man tur visu sad.gif

Veel pashaa vakaraa vakar tur pameegjinaaju, veelaak, kad buushu maajas uzrakstiishu kaa es visu tur dariiju ar tiem draiveriem, varbuut kautko nepareizi izdariiju.

ha nopierku 21" moni (150 hz) un palikas tads pats fps ka uz 15" lcd, ta domaju kad bus lielaks, nee ~30fps stav.

p.s: pc :celeron 2.0GHz, 512mb,GeForce fx5200 128mb. + cietais ideala stavokli, 80Gb -  gandriz tuksh + defragmanteju ljoti biezi.

Laikam nav man lemts cs spelet labos apstakljos  confused.gif

smiliez.de_2125.gif

njaaa... varbuut netaisi tik biezhi defragment, man kompis gandriiz 2x vajaaks, bet fps 99 kaut arii defragmentacija jau 100 gadus nav taisiita...

enivei... diezgan smiekliigi, ka ar taadu pc var izspiest taadu fps - moshka tev max_fps 30 uzlikts? laugh.gif

Edited by Nak3D

Taatad par tiem draiveriem...

Vispirms es ieeju sheit, tad izveelos Windows XP Drivers and Software --> RADEON --> Catalyst 5.10 Windows XP - Driver Download un izveelos vislielaako failu, kas tur ir - 33.8 mb With Catalyst Control Center, jo, logjiski padomaajot, nonaacu pie secinaajuma, ka vislielaakajaa failaa droshi vien buus iekshaa visvairaak fiichas smile.gif

Aa jaa un MS .NET framework man arii ir ieinstaleets, lai tas catalyst vispaar ietu. Nu vot taa es vinju tur ieinstaleeju, kautko pameegjinaaju pamainiit settingos, pameegjinaaju arii neko nemainiit, bet uzlabojumi fps zinjaa ir diezgan minimaali (kaadi 5-10 fps naakushi klaat) sad.gif

Vai es kautko daru nepareizi?

reāli, teikšu iz pieredzes:

kad ieslēdzās win 1. reiz pēc formāta pirmais logs, kas izlēca bija tas SASSER vīruss. Domāju kamēr, jauns iznīdēšu. Ierakstiju antivīrusu un palaidu lielo skenu. Atrada 8 vīrusus. Forši ne ?

Tapēc iesaku neta kabeli slēgt tiaki pēc antivīrusa un firevāla ierakstīšanas.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...