Jump to content
GIGN Forum

Labiden


Radiators
 Share

Recommended Posts

Es te griežos no augstām virsotnēm, jo dzīvē esmu jau ļoti daudz ko sasniedzis, man ir nauda un darbs un vecene un stuff like that un es joprojām visus ownoju, tikai no vēl augstākām virsotnēm real life'ā. Tas ir pa tēmu.

Bet nepatēmurunājot, es gribēju paprasīt vai te kāds kaut ko sajēdz no ierindas mācības, par cik man ir jābrauc šaut nost noobus real life'aa uz Afganistānu, man vajag zināt angļu valodu, esmu sameklējis visas militārās ierindas komandas, izņemot vienu, kuru tomēr neemsu atradis - "Iziet no ierindas".

Varbūt kāds bijis Afganistānā un ownojis noobus real life'ā un zin, kā angliski ir "iziet no ierindas"?

Link to comment
Share on other sites

Beidziet te šos ašos jokus skribelēt, nu neizpelnīsities jūs manu uzslavu, un uz afganistānu tiek tikai tie, kas izgājuši cauri profesionālajai apmācībai, jebšu jāsaka, ka tur pat ir vairāk izglītotu cilvēku nekā šajā forumā, bet nu es vienalga neatmetu cerības, ka varbūt te kāds kaut ko zinās šajā sakarā. Jo es esmu izgājis tādu apmācību, varat paskatīties pat manu score attiecību gign tf2 serverī, kad vēl spēlēju, pirms nebiju nobanos. Joku ziņā jā, es te nāku lasīt anekdotes, kad nav ko darīt. Bet tie sīkie salašņas vienmēr kaut kādā veidā, vienmēr paspēj savu sūdu iedirst tā, ka smird vairākas dienas.

Edited by Radiators
Link to comment
Share on other sites

btw - ja nezinājāt, tad Jupis palielina GIGN.lv apmeklētāju skaitu vismaz par 5 - 10%, jo netā ir ļoti daudz "atsauces" uz viņa rakstīto bullšitu e.t.c

Mēs par tevi Jupi! :superlol: Tavi teksti ownz :10cm:

Edited by Kefiirs666
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...