anti jesuz Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 http://www.kasjauns.lv/lv/news/9klasu-mate...p;news_id=22774 Es pats viņu kārtoju un nedomāju, ka viņš bija ahūni grūts. Ja godīgi, tad viņš nebija nekāds vieglais, pagaišo gadu darbi bija vieglāki, manuprāt, taču nebija tā, kā tur ir rakstīts. Varbūt tā domāju tikai es, bet nu man liekās, ka talsos dzīvo galīgi idioti no offence! pats dabūju četrinieku, bet es uzskatu es dabūju tik švaku atzīmi, jo matemātiku nebīju tā normāli mācījies no 7 klases. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 īzij pīzij Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Un topika jēga ir?? Kas citam viegls, otram ķīnas ābece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 4??? muahahaha viegls mosh vareetu iemest tos uzdevumus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 ^ http://visc.gov.lv/eksameni/vispizgl/uzdev...e/9kl_matem.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
shatter. Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Pats dabūju 4 , bet ļoti daudz klasesbiedri bija nesekmīgi ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Ak dievs, pašiem kauns nav par tādām atzīmēm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.c klasē bija 8 nesekmīgās no 25 cilvēkiem. 6 divnieki Visamz nebija vieninieku, skolai ar to ir jālepojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 It kā daudz vidusskolas vielas. Pārskatīju tos 1. daļas uzd. un bija daži no tēmām, kas šogad (11.kl) mācīti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 15, 2010 Author Report Share Posted June 15, 2010 tests bija tāds nu hvz vai viegls, bet uzdevumi, kas bija otrā daļā bija manuprāt +/- viegli. tie par tiem ķieģeļiem vispār bija šīiiiits, galīgi īzijs. grūts likās tas par to bumbiņu un ģeometrija, bet kur jārisina vienādojumi ar diskriminantu tas bija viegli. prizma kur jāzīmē arī nebija neko grūts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 (edited) Kā tu vari teikt, ka viegls, ja dabūji 4 ????? Edited June 15, 2010 by RJ8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 ventspilī 1.pamastskola klasē no 23 cilvekiem 12 nesekmigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Uh smadzenes ierusejušas jau Nu uzdevumi ta risinami ir sekmigu izvilkt domaju seit problemu nebij, vairak par 6-7 domaju seit nedabutu ja tagad uz sitienu vajdzetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffy Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Šis eksāmens bija easy piece of cake. Man klasē tie, kam gadā bija 5; 6 eksāmenā ieguva 9 balles. Kā varēja nokārtot nesekmīgi, es nesaprotu, it īpaši ar formulu lapām, kur vajadzēja tikai ievietot skaitļus iekšā vienā daļā uzdevumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Nu katram cilvēkam katrs uzdevums var šķist atšķirīgi grūts - jo kādam labāk padodas Algebra , otram Ģeometrija ( kas manā gadījumā ir Algebra ) , bet tas bumbiņu uzdevums bija viegls... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 16, 2010 Author Report Share Posted June 16, 2010 es taču teicu, ka matemātiku nēesmu mācījies no 7 klases. to ko mācēju +/- izrēķināju, bet nebiju gaidījis, ka būs 4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now