Jump to content
GIGN Forum

Rpp


kaza4ok
 Share

Recommended Posts

Neapšaubāmi esat pamanījuši, ka ir parādījušies RPP (Rīgas Pašvaldības Polcijas) video, kur ir atainoti viņu darba kārtība vai vienalga, kā to nosaukt. Līdz ar šito man ir radies jautājums, uz kuru es vēlētos dzirdēt viedokļus. Kāda tam visam jēga? Pacelt viņu pašapziņu vai izrādīties cilvēku priekšā, cik viņi ir pareizi utt.?

Link to comment
Share on other sites

Kamēr viņi mani neaiztiek man viņi ir pilnīgi pie dirsas.

Vispār noskatoties to video kur var dzirdēt kā tā vecene runā viņu skaidrā par operdziedātāju nenoturēsi, tā varētu runāt kāda sieviete kas atvesta uz menteni par sava vīra slānīšanu ar panu. :D

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

jēga ir tāda, ka cilvēki redz, kas un kā notiek. Man ļoti patika noskatīties viģiku kur tā foršā operdziedātāja mentenē lamājās. Lūk, skaidri redzams par ko tika savākta - par to ka ir maksimāla dirsa un var nemaz nefleitēt par kaut kādu vardarbīgu izturēšanos, pati provocēja, pati dirsās, pati izrādīja pretestību. Nu i dabūja kā nākas.

Ļoti labi, manuprāt, ka tos video publicē. Aiztaupa lieku diršanos par to KĀ TAD TUR ĪSTI BIJA.

a tu vispār nerunā kropli!!!!

Link to comment
Share on other sites

Mahmed, tā tik tev liekās, bet kad pašu savāc šmigā tad tas ir kautkas cits, tev vienkārši tie musari zbal, ka viņi piepisas pa sikumiem. vienreiz topīju kko virsū un pats izķēru počkas no viena muņika. Tad ir tāds gruzons uz viņiem, ka tu normāli ņemies pa pilsētu, bet huj pienāk un savāc. tad ir tā, kā ir. Citreiz pat mentos ir jautri, ir čaļi ap 40 gadiem, nodzērušies un lamājas ar mentiem, ka nedod dzert un šnabi izlēja utt. tad menti viņus nodirš turpat, sēžu un rēcu, bet kad iedomājos es būtu viņu vietā, tad gribētos izdauzīt viņiem pieri.

Link to comment
Share on other sites

šito? Ja tā, tad kas pie velna tev kait, čaļi?! Tev tiek piedāvāti izklaidējoši video ar alkoholiķiem (a.k.a. klauni bez grima un sarkanā deguna) galvenajās lomās, un tu vēl sūdzies?!?!

Da nē, man nav nekas pretī, atbalsu to, ka liek tos video :thumbsup:

Pašam, protams, ka patīk skatīties šāda veida video, bet pašam atkal ir savādāk, lai gan viss taču ir normāli, jo pats vainīgs (nevis: Bļa viņi na*&j debīli, mani pārpālī savāca, saspārdīja utt.).

Bet neizpaliek tādi gadījumi, kad viņiem ir nepieciešams atskaitīties par dienas rabotu un tad viņi ķerās pie kkādām jēlībām. Arī tādus būtu interesanti paskatīties ^_^

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...