Jump to content
GIGN Forum

Auto Salīdzināšana


kedshoot
 Share

Recommended Posts

Isti nezinu vai si ir ista vieta, kur kautko tadu prasit, bet nekas labaks prata neienaca.

Velos dzirdet jusu domas, t.i. salidzinat auto BMW e36coupe vs honda prelude IV. Neiet runa par to, kurs no siem abiem ir jaudigaks (jo 2.2vtec FTW! :D). Itka man patik abi divi, bet gribas kautka izskirties. BMW itka nav ne vainas, laikam vienkarsi vinu ir par parem, ludite gan ir sava veida retums, diezgan pievilciga ar diezgan savdabigu salonu...

Tatad jautajums, kam Jus dotu prieksroku, zinamam vertibam, vai ludei?! :D

Link to comment
Share on other sites

I would go with BMW.

Lētākas daļas, imho foršāks dizains, pakaļpiedziņa. Pakaļpiedziņa kā bonuss, nevis tāpēc, ka var driftot, bet tāpēc, ka patīkamāka braukšana, cik nu esmu braucis. Par Prelude gan ļoti maz esmu dzirdējis. Ja nemaldos, Ziediņš ar tādu pārvietojas. Kak raz 2.2l VTEC.

Gribi izcelties? Nopērc nenopistu bumeri :) Un nelien BMW/Honda forumos ar šo jautājumu. Katrs balsos par savu autiņu. Tur vari doties ar jautājumiem uz ko pievērst uzmanību iegādes brīdī.

P.S. Atļāvos nedaudz pielabot topika nosaukumu.

Link to comment
Share on other sites

Nav jau tik traki, ka es salidzinu sis masinas. Nekur neesmu teicis, ka lieku vinas viena klase, vienkarsi vinas ir salidzinosi vienadaa cenaa un es velejos dzirdet citu viedokli par pasu masinu kaa tadu, pienemsim salidzinot vizuali, vienkarsi uzklausit citu domas.

Link to comment
Share on other sites

Vienubrīd es pats domāju par 4 Ludes iegādi, taču palasījos visskaut ko un sapratu ka tomēr nevajag :)

Rūsējot diezgan, detaļas padārgas... Apstājos pie Audi A4 :) ir jau noskatīts :)

BMW gan neņemtu... ir gadījies ar šadiem 3 dažādiem izbraukt... 2 sedani un viena kupeja, sedaniem vēl daudz maz, bet nu kupeja vispār pakaļā, pie stūres jutos diezgan neērti un uzskatu ka tie e36 ir visneizdevušākais modelis BMW... tad jau labāk pačekot e30 labā stāvoklī :)

Link to comment
Share on other sites

Par to, ka rūsē - kura 14-18 gadus veca mašīna nerūsē ? Preludei ir tendence vēzi noraut aizmugurējās arkās, kas savukārt ir vizuāli uzkrītoši, tāpēc tautā nezinošie bļauj, ka tā tak honda - puveklis. Pats braucu, ļoti daudzi paziņas brauc - nekur citur rūsa nav novērota. Uzplēs grīdu e30/36 un paskaties, vai tur neuzradīsies kāds žurkas āliņģis, kurš ir daudz bīstamāks nekā virspusēja rūsa arkai.

Par detaļu cenām runājot - jā, hondistiem nav pārāk liela tendence ņemt kokus uz katra stūra un pārpildīt šrotus ar rezerves daļām. Cenas - nevarēšu diži daudz salīdzināt, bet man nebūt neliekas nekas kosmisks.

Link to comment
Share on other sites

DJ eriks brauc ar hondu, un ir remontejis, ta ka zinas ari par cenam & stuff

Bet vispār izvēle ir skarba, jo e36 ir pakaļpiedziņa, prelude priekša. tomēr vizuāli honda ir skaistāka laikam tomēr.

Es ļoti ceru ka teddija ieteikto bembi neviens nepirks, vismaz tik ilgi kāmēr es atbraukšu no peļņas.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...