dealer Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Jauna online pārlūkprogrammas spēle! Pagaidam trūkst spēlētāju, tāpēc aicinu pievienoties visus, kam interesē. Spēles ideja ir oriģināla un spēle pagaidām ir divās valodās: latviešu un krievu. Saint & Evil Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Izskatās tīri sakarīga un interesanta! Iesaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 nah tev pašam jātaisa jauns acc, lai paslavētu savu spēli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Šitās neta spēles nav priekš manis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dealer Posted June 15, 2010 Author Report Share Posted June 15, 2010 Pilnīgākās muļķības, ka tas ir mans acc. nevajag spriest pēc sevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 "nevajag spriest pēc sevis", lol. atrodi, kaut vienu topiku, kurā viņš ir, kaut ko reklamējis un pēctam taisījis jaunu akkauntu, dauni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dealer Posted June 15, 2010 Author Report Share Posted June 15, 2010 ooo gudrais aizrunāja. paspīdi ar savu prātu citur. ja viņs šajā forumā nav neko tādu darījis, nenozīmē ka viņš citur to nedarija. (pārsvarā visi spriež pēc sevis, kā viņi rīkotos) redzi kas par lietu, es arī neesmu taisījis jaunu acc, jo man tas vnk nav vajadzīgs. Vienīgais iemesls, kāpēc te iepostoju šo rakstu, lai informētu, ka ir tāda spēle, negribi nespēlē, nevajaga muļķības rakstīt, jo man nav laika ne tās lasīt, jo vairāk ne reģistrēites un postot savā rakstā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Nemelo, es visu redzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts