Jump to content
GIGN Forum

dealer

Mirstīgais
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

dealer's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. ooo gudrais aizrunāja. paspīdi ar savu prātu citur. ja viņs šajā forumā nav neko tādu darījis, nenozīmē ka viņš citur to nedarija. (pārsvarā visi spriež pēc sevis, kā viņi rīkotos) redzi kas par lietu, es arī neesmu taisījis jaunu acc, jo man tas vnk nav vajadzīgs. Vienīgais iemesls, kāpēc te iepostoju šo rakstu, lai informētu, ka ir tāda spēle, negribi nespēlē, nevajaga muļķības rakstīt, jo man nav laika ne tās lasīt, jo vairāk ne reģistrēites un postot savā rakstā.
  2. Pilnīgākās muļķības, ka tas ir mans acc. nevajag spriest pēc sevis
  3. Jauna online pārlūkprogrammas spēle! Pagaidam trūkst spēlētāju, tāpēc aicinu pievienoties visus, kam interesē. Spēles ideja ir oriģināla un spēle pagaidām ir divās valodās: latviešu un krievu. Saint & Evil
  4. tagad ir ari tāda iespēja - pamainīt gan paroli, gan web lapu
  5. jā dažreiz gadās, bet tas nav lapas vaina, ātrāk vainīgs ir hosts, jo stāv uz bezmaksas
  6. Tagad arī web lapu tops, kur piedalās visi, kas reģistrējas un pievieno skaitītāju savā lapā.
  7. tas nav bugs, ta vienkarsi ir, piem., ja beidzas lapas, lai turpina skatities
  8. Sveiki! Nav domāts īsti spams, bet citu piemēroto sadaļu neatradu! Visiem, kam pieder web lapas, reģistrējaties jaunā latviešu autosurfing projektā! Sērfojam pa citu lapām, vācam punktus un rādam savējo webu pārējiem! http://www.surf.dynpro.lv Nav nekas īpašs un pagaidam sērfotāju arī pamaz, bet cerēsim, ka savāksies daudz gribētāju un kopā izveidos bezmaksas unikālo lietotāju saaicināšanu uz saviem webiem!
  9. Tikko uzsāka darbu jauna latviešu pārlūkprogrammas spēle. Spēle balstīta uz CS:S un ir uztaisīta rpg/strategy žanrā. Pagaidam gan grūtības ar spēlētāju skaitu, bet cerams drīzumā tas pieaugs! Nav nekas īpašs, bet tomēr Spēles doma ir: cīnies vāc exp, krāj DPM(virtuālā nauda spēlē) vāc resursus, būvē bāzes, veido klanu utt. Ienāc, piereģistrējies un palīdzi radīt cīņas sparu! http://www.cs-do.net/?action=register&refid=1 Sory, ja iepostoju neīstajā sadaļā, tas nav domāts kā spams, bet gan informēt, ja nu kādam ieinteresē šī spēle!
×
×
  • Create New...