Jump to content
GIGN Forum

Iphone 4


worm
 Share

Recommended Posts

  • Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Aifona App Store pagaidām nav īsta konkurenta, ka ir svarīgs arguments pie smārtfona izvēles. Tāpat arī Safari pielāgotās mājas lapas. Pagaidām gan viņas ir maz (vismaz Latvijā), bet ceru, ka tas ir laika jautājums. Agrāk biju heiteris, lēnām sāku kļūt par fanboju. Uzpeldēs kāds darbs, ņemšu iPhone 3GS pie LMT. Pagaidām nevaru atļauties.

Bīf, kas ar tevi? Pēdējā laikā sakarīgi komentāri no tavas puses. Nē, tas nebija aicinājums atkal sākt troļļot :)

Link to comment
Share on other sites

;)

Reti, kurš šeit mani sapratīs, bet spēles un programmas atbalstu/lietoju tikai legālās. Mūziku neesmu atradis, kur varētu ērti iegādāt (Latvijā iekš iTunes ir pieejamas tikai Apps) un filmas arī nezinu kur varētu ērti iznomāt pieklājīgā kvalitātē (480p/720p).

Ceru, ka maksas programmās iAd nebūs. Būtu nenormāli kaitonoši, ja kaut ko daru un hujakš uz 10sec izlec reklāma. Ja maksāju, tad gribu arī normāli lietot.

Link to comment
Share on other sites

A reāli kāda jēga pirkt iphone 4g, ja vēl tikai testa režīmā ir tas 4g tīkls? Cik noprotu, LV vēl nav neviena telefona ar tādu tīkla iespēju.

AmE, nu nevar tas HTC neko izkonkurēt. Dzelžu ziņā moš, bet noteikti ne dizaina uz softa ziņā. Tas ir tāpat kā salīdzināt kautkādu Dell ar MBP.

hz, man arī patīk HTC Desire neatkarīgi no tā, ka esmu liels iphone fans :D

Edited by AmE
Link to comment
Share on other sites

Kas jums par Nexus One sakāms?

Paspaidīju vienu dienu, atstāja labu iespaidu. Links. Dikti jau patika tas 1ghz procis, ko arī var just, jo reakcija telefonam ir lieliska.

Cash ir arī Android Market, kurā ir plašs programmu klāsts.

Link to comment
Share on other sites

Nu whatever, mazliet misējos :slap: bet tas nemaina lietas būtību, ka jāgaida tas jaunais tīkls.

Edit: laikam kaut kur misējos, jo domāju, ka jaunajam būs iespēja izmanotot to tīklu.

Edit2:

It uses micro-sim
link

ok, veca informācija, bet tomēr, ar ko šī sim karte atšķiras no parastās?

Edited by AmE
Link to comment
Share on other sites

Kādu laiku , apmēram gadu staigāju ar tiešām vecām trubām , kas jau savu ir nokalpojušas. Gribēju prikt iepriekš 3Gs , izdomāju pagaidīt un nopirktu vietā snovu , šorīt noskatoties prezentācijas par iphonu un biš palasot esmu apņēmies šo telefonu iegādāt. Ceru , ka ASV bez pieslēguma varētu pa 300-400LS viņu dabūt.

Link to comment
Share on other sites

tas, ka vienīgais komentārs par pašu jauno Iphone 4, kas nav "kur un kad var nopirkt", ir tas, ka jaunais izskatās "foršāk" tiešām pierāda, kas apple īpašniekiem ir svarīgs :P

Link to comment
Share on other sites

nē nē es par valodu kā tādu :)

vienģi par tiem aifoniem es domāju, vai tik tas nav pa daudz uzpuusts briinums.. proti, cik no tām programmām lietot ir vajadziigs, ko piedava aifons..es panemu 5230 nokiu, vēl neesmu atradis kur piesieties. 3g nets ir, muuzika ir, telefonaa lietot kameru ir perversi,ja nu vienigi neka tiesham nav pa rokai. un man tas izmakasaja 9 ls + 2x12ls laikam. a aifona cena ir beshenna.

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc ep1demikam nospēri sigu? -_-

ā, un tie iphini neplīst baigi ātri, tobiš viņu ūberkrutskārienjūtīgie ekrāni nenojūdzās ātri vien? Ar gribētu ieķert jaunu trubu, ideāli, ja vēl ar GPS iespējām, jo par tomtomu arī esmu domājis, bet tā kā nemaz tik ļoti man viņš nav vajadzīgs, būtu labi ja telefonā tāds jau būtu iekšā par to pašu cenu. Kurš būtu lētākais un labākais variants? 100Ls par telefonu gan netaisos tērēt, ja lētāk nevar dabūt, tad tāpat paldies, ka izlasījāt ^_^

P.s. Tas 3G ir dahuja sliktāks par 3Gs ? ^_^

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

:o tiešām mans sigs :)

mm, par touchscreenu nepateikšu, bet nu problēmas 1,5gada laikā neesmu manījis :)

Korpuss ir super izturīgs, darbā entās reizes ir kritis uz zemes, bet joprojām dzīvo... nezinu, kri drošvien mani tulīt noliks, jo laikam Tu tieši teici ka aizmugure esot neizturīga :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...