Jump to content
GIGN Forum

Naavigacijas Sistemas


GB_
 Share

Recommended Posts

Nezinu kas tas par tomtomu bija, bet es ar vienu čalīti braucu uz Iguniju un viņš jau latvijā sāka nenormāli čakarēties. Maršrutu taisijā ~15, min. Ja pastājies vai kaut kur nobrauc nedaudz no maršruta atkal gaidi 15 min, un iebraucot Tallinā šis vispār atteicās strādāt.

Uz doto brīdi man pat navigācija kas ir manā 5230 nokia liekas labāka par to tomtomu, kas mums bija.

Link to comment
Share on other sites

Zinu ka pats sutiju no vacijas ebaya, kopa sanaca ~ 40Ls izteret, tas bija kaut kad pagajuso gad, neatceros isti kas par firmu tagad esmu vinu bratenam iedevis, man lieks ka prosta kaut kads GPS, lai gan neatceros, jo vnk vinam pasam virsu nav nekadas firmas.. Bet nu kalpo godam, saliku vel ieksa jaunas kartes + ja vel vajag tad ir bals kas tev saka visu prieksa :) Taka ieteiktu pacekot ebaya ja ir tada iespeja!

Link to comment
Share on other sites

;) Nekāda vaina rāda ļoti precīzi ja ņem vērā ka tas ir telefons.

Ja es nekļudos tu vari viņu izmantot tikai kā karti nevis, ierīci kas tev rādīs maršrutu jo lai uzliktu maršrutu jāmaksā 2.99eur vai 9.99eur mēnesī. Vismaz man tā ir... :blink:

Link to comment
Share on other sites

Nu pašam ir TomTom One XL(laikam tā pareizi bija). Pirku gan no rokas nevis veikalā, tapēc cenu nepateikšu un slinkums tagad ložņāt pa salidzini.lv, beeet nu esmu pilnībā apmierināts, saliku jaunās kartes iekšā, itkā rāda visu precīzi :)

Link to comment
Share on other sites

Viennoz'im'igi Beckers! daudz atraka preciizaka un vieglaka....Pie tam procentuali beckeram Baltija ir 99 procenti un nebus nekadas shaizes mazajaas pilsetinjaas vai lauku celjos salidzinajumaa ar TOM TOM kam tikai 80procenti LATVIJAS... Vispar beckers ir daudz forshaks... Vieglaka vadiiiba,precizitaate un galvenais ka nebremzee...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...