GB_ Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Lidz 100 Ls kura no taaam visam butu labaka ? Becker ? Toms ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Tom-Tom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Nezinu kas tas par tomtomu bija, bet es ar vienu čalīti braucu uz Iguniju un viņš jau latvijā sāka nenormāli čakarēties. Maršrutu taisijā ~15, min. Ja pastājies vai kaut kur nobrauc nedaudz no maršruta atkal gaidi 15 min, un iebraucot Tallinā šis vispār atteicās strādāt. Uz doto brīdi man pat navigācija kas ir manā 5230 nokia liekas labāka par to tomtomu, kas mums bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Braķis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Man drauga sencis tika lidz Vacijai, izbraukaja tur diezgan, pectam uz Franciju un atpakalj ar Tom-Tom. Nekadu problemu laikam nebij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Zinu ka pats sutiju no vacijas ebaya, kopa sanaca ~ 40Ls izteret, tas bija kaut kad pagajuso gad, neatceros isti kas par firmu tagad esmu vinu bratenam iedevis, man lieks ka prosta kaut kads GPS, lai gan neatceros, jo vnk vinam pasam virsu nav nekadas firmas.. Bet nu kalpo godam, saliku vel ieksa jaunas kartes + ja vel vajag tad ir bals kas tev saka visu prieksa Taka ieteiktu pacekot ebaya ja ir tada iespeja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 man tapat ka lavrikam 5230 + ieliku garmin mobile xt, lai nav par ovi jamaksaa un toopo smukaka ir garminam. pa latvij nekadu problemu, Riga ar nezud zoona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opium_doctor Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 pa latvij nekadu problemu, Riga ar nezud zoona. Ja nezināji tagad NOKIA OVI MAPS tagad ir pa brīvu pats lietoju uz sava nokia 5800 Nekāda vaina rāda ļoti precīzi ja ņem vērā ka tas ir telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted June 4, 2010 Author Report Share Posted June 4, 2010 Nav kaads kas veletos pardot ?? Liepaja ! P.S tagad tik atcerejos ka vel tak ir lombardos - jalaiz apluret Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Nekāda vaina rāda ļoti precīzi ja ņem vērā ka tas ir telefons. Ja es nekļudos tu vari viņu izmantot tikai kā karti nevis, ierīci kas tev rādīs maršrutu jo lai uzliktu maršrutu jāmaksā 2.99eur vai 9.99eur mēnesī. Vismaz man tā ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Nu pašam ir TomTom One XL(laikam tā pareizi bija). Pirku gan no rokas nevis veikalā, tapēc cenu nepateikšu un slinkums tagad ložņāt pa salidzini.lv, beeet nu esmu pilnībā apmierināts, saliku jaunās kartes iekšā, itkā rāda visu precīzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opium_doctor Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Pats esmu braucis neko nevajaga maksāt Lai būtu tās bezmaksas kartes vajaga update telefona softu tad viss būs čikeniekā un viņš ir īsts GPS nevis tik plika karte ka tu domā Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 jā, par brīvu tik ilgi, kāmēr nesāk maršrutēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 vari tomtom one xl pakjert uz akciju pa 105ls, no 135ls- http://www.discover.lv/lat/navigation/auto_gps/23353 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Viennoz'im'igi Beckers! daudz atraka preciizaka un vieglaka....Pie tam procentuali beckeram Baltija ir 99 procenti un nebus nekadas shaizes mazajaas pilsetinjaas vai lauku celjos salidzinajumaa ar TOM TOM kam tikai 80procenti LATVIJAS... Vispar beckers ir daudz forshaks... Vieglaka vadiiiba,precizitaate un galvenais ka nebremzee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Kāds nezin cik lietojams ir iphone GPS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Nu vairākkārt viņš mani ir izglābis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Pasam ir laikam sis variants http://percletak.lv/index.php?zoomid=195447 TIkai pirku Elkora un pa 120 vai vairak naudinam. TOm-TOm nekad nav pievilis ne latvija, ne arpus tas. Runajot par Iphone GPS, vienreiz lietojam vinu Igaunija un viss bija OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now