kaza4ok Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Tātad, nomainīju cieto, bet kaut kas tomēr ir neforši. Tas ir nets - viņš ir kkāds bremzēts un dažreiz vispār pazūd. Jā, žēl, ka nevaru neko vairāk paskaidrot, bet ceru uz sapratni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 vai tiešām vaina cietajā? te ir k-kas šāds: pakakāju, bet smird pēdas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodluv Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Vēl tāda ģēla, ka skype iet, bet neviens no neta browseriem neiet (viņi ir 4!!!!) P.S. kaza4oks ir djibils un teica, ka izsauks policiju :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 P.S. kaza4oks ir djibils un teica, ka izsauks policiju :[ tu smadzenes saspiedis? sorr par otftopiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodluv Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 sorr par otftopiku Ja Tu mļed sparastu, ka to tekstu uzrakstīja kz4k un es vnk ieliku topikā, jo viņam nets negāja, tad liela iespēja, ka pabeigsi skolu ;] Vairāk neko neraksti =]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted June 1, 2010 Author Report Share Posted June 1, 2010 Turismo, tas bija domāts posts no manas puses - es viņam paprasīju. Kā jau viņš minēja - skype iet, bet neviens no neta browseriem neiet! Tagad es restartēju PC un uz pāris min man ir laika kaut ko te ierakstīt, help mī! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Tev ir DNS serveris tavam ISP saplīsis. Paņem DNS IP adresi no nic.lv : 91.198.156.20 un pieliec savos internet settingos. Tas ir IPv4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 (edited) Kaut kas nav kārtībā ar interneta konfigurāciju. Dabon rokā kādu zinošāku galvu, kas saprot tos simtus opcijas, kas ir iekš IE settingiem, man ar reiz šādi gadījās. Vari arī mēģināt uzlikt defaultos settingus browseriem. edit: Ja par DNS, var arī likt googles DNS servera IP, 8.8.8.8 vai 8.8.4.4 Edited June 1, 2010 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted June 1, 2010 Author Report Share Posted June 1, 2010 waplet, lūdzu, latviešu valodā (parādi ar pirkstu, kur viss tas ir jāieraksta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Pie TCP/IP, interneta konekšenos. Kur gan citur to varētu ierakstīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted June 1, 2010 Author Report Share Posted June 1, 2010 (edited) Ok, es tagad ierakstоju preffered DNS server to nic IP un alternate googles, nojauрu, ka kaut ko izdarоju nepareizi Vзl es mзмinвju caur CMD paskatоties un ielikt tвs, bet arо nekв. Sфф... WTF?! Edited June 1, 2010 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Vajag iet ja ieliki pareizajam adapterim tos dns setingus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted June 1, 2010 Author Report Share Posted June 1, 2010 Da laikam es varu iet nah*j, jo man nekas nesanāk. Esmu izmeklējis visādus prikolus pa netu, bet nekā. Ir kāds latvisks padoms? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Nu nezinu kas tev neiet.. manam ISP arī nojūdzies bija.. draugos caur IP tiku.. pamēgini - 213.175.75.1 Un tad uzliku nic.lv rekursīvo dns aizgāja uzreiz viss.. un tagad vēl stāv tas pats dns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now