CHILLSIDE Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 (edited) Sveiki, kr4 esmu nepilngadīgs tikai 16 gadu jauns un cik lasu internetā, lai es varētu ceļot viens pats uz citu valsti man vajaga atļauju no vecāka, un pēc tam apstiprināt to notariāli. Varbūt kāds var pateikt, kā tieši noformulēt to atļauju? p.s. Angļu valodā p.s.s. Lidoju no Norvēģijas uz Latviju un pēc tam no LV back to NO. Zinu, ka te nav nekāda sakara ar gamming problēmu bet varbūt kādam ir bijusi saskarsme šādā lietā un var izpalīdzēt.. Edited May 29, 2010 by CHILLSIDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Pieņemu, ka Tev ir Latvijas pilsonība. Tai atļaujai nebija jābūt angļu valodā, jo tā interesē tikai Latvijas robežsargiem un arī tikai izbraucot (ja kaut kas nav mainījies). Zinu, ka varēja to brīnumu viltīgi uzrakstīt beztermiņa - derēs visām reizēm līdz 18, nevajadzēs katru reizi notāram maksāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Jā, man arī tas papīrs ir uzrakstīts bez termiņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted May 29, 2010 Author Report Share Posted May 29, 2010 quickaim, vari pateikt kā tu rakstīji apmēram, jo man notārs teica vajaga uzrakstīt mājās ar sen4iem un pēc tam viņš uzspiedīs tikai to zīmogu pa virsu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now