hwan Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 MAN JĀ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 (edited) Tev jau patik pa visurieni savus pirkstus saudit, tad pa dibenu, nu jau pa degunu! Drizak tad pa degunu, nu jau pa dibenu, gan jau atklasi jaunus caurumus uz savas virsmas! Edited May 29, 2010 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 hwan, te laikam bija jāsmejās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted May 29, 2010 Author Report Share Posted May 29, 2010 (edited) nezinu, varbūt kādam smieties varbūt raudāt, bet jā ok, topiks ir tizls to es ļoti labi saprotu, BET nav ko darīt, tak vajag kaut ko debīlu padarīt Edited May 29, 2010 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Man patīk kasīt laukā punķus no deguna un mest zemē. Ko darīt, ja savādāk nevar dabūt laukā.. (( BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 (edited) Varēji normālāku topiku uztaisīt! Vai jūs rubinat degunu? 1. Jā 2. Nē 1.1 Kur jūs slēpjat puņķus? 1.2 Vai jūs cilvēku klātbūtnē arī rubinat? 1.3 Vai tu nopēti cik liels ir tavs izrubinātais puņķis? 1.4 Vai tev bieži gadās rubināt tik ilgi kamēr asinis sāk tecēt? 2.2 Nedirs! Tu tā pat to dari! 3. Ja kāds jums blakus rubina degunu, kāda ir jūsu reakcija, attieksme? 4. Līdzīga jautājums, bet ja to pašu darītu meitene! Tagad es atbildēšu 1. Jā Kur pagadās, zem galda, krēsla, pilnīgi jebkur, kur var paslēpt, lai kāds cits neredzētu! Ja meitene ir blakām tad nē, bet ja kāds čalis, tad meiģinu to darīt slepus Vienmēr, tāpat kā sūdu, pirms noskaloju apskatos uz viņu Šad tad no rītiem sanāk 3. Parasti viņš mani sakārdina un es pārbaudu vai man arī nav kkas degunā! 4. Tas būtu pretīgi, patiesībā, neesmu redzējis, ka meitenes rubinātu! Edited May 29, 2010 by Miedzinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 skrubi skrubi, ņam ņam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Puņķus pēc tam arī apēdat? :S Nerubinos un citiem arī neieteiktu. Citādāk var sanākt kā gorillai ar lielajām nāsīm Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 (edited) voteban hwan Edit: Nolāpīts, nestrādā! Edited May 29, 2010 by cucinjshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted May 29, 2010 Author Report Share Posted May 29, 2010 Edit: Nolāpīts, nestrādā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Nu bļa kā šitāds sūda topiks vēl ir atvērts... Moderātori kur jūsu peles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts