Epix Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 1. Rīga, berģi 2. Carlsberg 3. vistas 4. 5. iešu, meklēšu, atradīšu, papardes ziediņš jau pucējās vakaram Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 1. Vieta, kur plānojat svinēt 2. Mīļākais alus. 3. Kādu šašļiku labprāt jūs ēdiet (Cūkgaļas vai Vistas) ? 4. Novēlējums Jāņos citiem Gign biedriem. 5. Vai iesiet meklēt papardes ziedu? ------------------------------------------------------------- 1.Latgale,Rezeknes raj. kaut kur 2.Aldaris 3.Cūkgaļas 4.Tikai nepiedzeriet un nosviniet tā kārtīgi Līgo un jāņus. 5. Ja lietus nelīs tad aiziešu pameklēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GmbH Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Užavas apkārtnē, Mielošu Užavas gaišo alu (nefiltrēto no alus brūža), Cūkgaļas! Meklēšanu pirmslaicīgi neplāno. Lai lustīga un smiekliem bagāta līgošana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 1. codes pagasts " Vētras" 2. Kautkā man tas dūmaku alus iepēra ! 3. Vien maz cucinj 4. Nosviniet godam un davai kā es līdz Pēteriem! 5. Neiespringšu uz Papardes zieda sērčingu, bet labprāt 24 aizlaistu uz Rīgu Pēc lācīša Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Priecīgu līgošanu visiem, negribu rakņāties, meklēt citu topiku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Paldies, tev arī Alus vēl ir 2kastes Man šī nakts būs vēl gara Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba1ba Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 (edited) Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found. Edited January 11, 2017 by ba1ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 wazzzzaaaap, sapīstākie jāņi ever, FUCKING lietus visu izbojāja, visi pa mājām un es arī, god dam, arī pa tv kkāda hujņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Edit: lol, http://www.gign.lv/ban/56664 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Edit: lol, http://www.gign.lv/ban/56664 jonathan viss oky Esmu idiots kad esmu piedzēries, bet visamz banoju sevi ne citus Ok 4alus kastes puncī, ir tā kā ir kr4 Laimīgus Jāņus, dzer daudz alu Link to comment Share on other sites More sharing options...
endijs.ducky Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 (edited) 1. Savā rajonā (nevēlos teikt savu atrašanās vietu.) 2. Esmu vēl pārāk jauns lai dzertu, bet nogaršojis esmu. Mīļākais alus ''Aldaris''. 3. Vistas. 4. Lai izdodas Jāņi!!! 5. Nē. Edited June 24, 2010 by endijs.ducky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 tu laikam neiebrauci kas ir papardes zieda meklēšana Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Tikko izkāpu no gultas. Laiciņš bija ļoti jauks, beidzu ap 4:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Līgo nakti pavadīju atpūtas kompleksā Turbas. Ļoti jauka vieta un pasākums ar jauks bija. To brīd dzēru Cēsu premium, bet mīļākā ala man nav. Ēdu jebkuru, bet labāk jau cūkgaļas. Nu Līgo vakars jau bijis, bet vienalga, priecīgus svētkus. Papardes ziedu atradu gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quencher Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 1. Svinēju Garkalnē 2. Lāčplēsis, jebkurš. 3. Poh, galvenais kad ēdiens. 4. Lai labi nolīgojās, un kārtīgi sadzerās alu. 5. Gāju, neatradu. ;D nokavēju bik, bet nu vienalga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Pastāstīsi man ar? Blē tik ideāls laiks Jāņos bija! Joprojām ne vienas lāsītes! Dzīvs arī esmu! Rītā uz darbu! Pixaaju Cesu Premium,esmu vīlies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Aizmirsu piebilst, ka Talsos nebija ne piles lietus, laiks vienkārši viens no labākajiem, kāds vien ir bijis jāņos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 1. Savā rajonā (nevēlos teikt savu atrašanās vietu.) 2. Esmu vēl pārāk jauns lai dzertu, bet nogaršojis esmu. Mīļākais alus ''Aldaris''. 3. Vistas. 4. Lai izdodas Jāņi!!! 5. Nē. From: Latvia-Rīga-Jūrmala jāņi super, ne piles lietus, gaļa, alus un dauuuudz papardes ziedu pēc nostāstiem no cilvēkiem centrā, Ušakova 11 krastmalas svinēšana izvērtusies par urlu nodzeršanās festu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quencher Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 jāņi. esmu tas kas lūr, kur nevajaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cito. Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 ai man galigi šitie jaņi nesanaca.. Sedeju majas ar aliņu rokas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 esmu tas kas lūr, kur nevajaga. Ziedu meklē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Ehh, Jāņi bija foršākie ever. Laiks, vieta, mūzika, noskaņojums, cilvēki ( ar vienu lielu, lielu izņēmumu ), ēdiens un tonnas dzeramā. Sanāca vienu cilvēku izslēgt, jo pēc "jāņu zālēm" cilvēkam ciet aizgāja ne pa jokam, bet nu paldies brālim alkoholam un tas ātri vien bija aizmirsts. Papardes zieda meklējumos pagāja gandrīz visa Jāņu nakts, bet nu rezultāts pūliņus atspēkoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
quencher Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 heh,. atradu ar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 2. Lāčplēsis, jebkurš. 3. Poh, galvenais kad ēdiens. 4. Lai labi nolīgojās, un kārtīgi sadzerās alu. 5. Gāju, neatradu. ;D heh,. atradu ar fail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quencher Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 paskaties bildi un iepriekšējo ierakstu, atradu tur ziedu,īsto neatradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now