dyversant Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Čau čau! Klau pasakiet kāds labāko variantu, kā cīnīties ar tiem monstriem! ES vienkārsši vairāk nevaru izturēt!! Tas ir kautkāds pizdec! Ne pamakšķerēt, ne patusēties. Esmu dzridējis, ka makšķernieku veikalos ir kautkādi super duper mega niknie pretodnieki, bet Ma pāķos nav iespējas tādus nopirkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 vajadzētu uztaisīt kaut kādu episko pretlīdzekli un sākt pārdot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 24, 2010 Author Report Share Posted May 24, 2010 idejas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 nezinu, tikko sporta spēlēs izmēģināju kādus 3 pūšamos- neviens lāga nelīdzēja, tāpat pretodu sveces pārsvarā ir pilnīgs sūds. Izrādās, ka var izstrādāties imunitāte pret odu kodumiem ar laiku... Jāgaida, možka uz vasaras beigām man arī tāda parādīsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 jācer uz karstu un sausu laiku, tad viņi paši mirs nost, bet diez vai tas ir sagaidāms tik drīz Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 24, 2010 Author Report Share Posted May 24, 2010 nu cerēt un gaidīt pa defu ir tizls jēdziens. Kādam pie mājām nav kāds makšernieku veikals. Varētu apjautāties. Kautkad jau pametīšu pāķus, jābrauc makšķerlietas iepirkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 dyversant es gribēju arī uztaisīt par odiem topiku, bet tomēr izskatās ka es nokavēju. Ieteiktu nicināt ar kobru viņus lauka, kā arī nopūst sevi ar pret odu līdzekli "MAGA". Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 24, 2010 Author Report Share Posted May 24, 2010 darbojas? Jo pie Lielupes makšķerējot pa 5 uz viens rokas krīt virsū! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Ar šņabi aplejies, lai tie odi pielejas un tad sit viņus nost kamēr vartās gar zemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 (edited) Nu sēžot pie upes man appūšot visas redzamās vietas uz ādas itkā neviens netuvojās, apmēram kādas 30 minūtes. Viens tāds flakons apmēram Ls 1. 30 Edited May 24, 2010 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Heh, atsauca atmiņā vienu pasākumu ar teltīm, kad kļūdas pēc tika nopirkts nevis odu atbaidīšanas, bet odu pievilināšanas līdzeklis.. Nevienam neiesaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 24, 2010 Author Report Share Posted May 24, 2010 ahā. Moderato pačekošu. A varbūt tie odu pievilinātāji varētu darboties? Tusiņam der, makškerējot jau ir pārvietošanās visu laiku, tur neder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 aaa, overminda posts man atgādināja vienu lietu. Es zinu ir tādās speciālas lampas,kas piesaista odus tikai neatceros kā viņas sauca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 ķip odiem? hobijā ir Taiga 1. es uzspūtu un sēdēju ēna 4 stundas bez NEVIENA! odu koduma ~2.5 ls pa pudelīti pūšmao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Tas odu pievilinātājs vispār laba lieta. Iepūt slepus draugam, a pats sēdi laimīgs Kobru izmantot tikai istabās un pēc tam izvēdināt, jo indīgs (to noteikti zin visi, lol) Odu lampas izklausas vislabākais variants. Būs arī pašam jāpačeko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Moderato, MAGA flakoniņš maksā 95 santīmi. ( Varu ielikt skrīnu ) Tiešām visiem iesaku. Vakar appūtu visas redzamās daļas - stundu neviena oda nebija klāt. Zvejniecības somā vēl stāv, bet iet uz beigām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 SaS^MEN es nopirku pa Ls 1 : 30 Maximā, mazajos veikalos protams ir letāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 izmantoju šo monstru, pagaidām neviens ods nav iekodis, vismaz, kad esmu sasmērējis šo te. Ir nedaudz dārgs, bet tā vērts. Nav tieši tāds kā norādīts linkā, bet gandrīz identisks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 LU sporta spēlēs ? Bet tā tie maitas šogad tiešām ir neizturami. Vakaros ārā uz soliņa nav iespējams mierīgi pasēdēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Vajadzētu noindēt visus odus uz pasaules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 robs tu esi dumšs.. vajag pamatojumu? domāju.. ka nē.. dyvīt aizej uz aptieku un nopērc pretodu staffu, balts ar sarkanu korķi(vairāk atgādina šampūna pudeli) maksā ap 4-5ls, palīdz reāli, nopūties, sasmērējies un pāris stundas būs miers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 dyvīt aizej uz aptieku un nopērc pretodu staffu, balts ar sarkanu korķi(vairāk atgādina šampūna pudeli) maksā ap 4-5ls, palīdz reāli, nopūties, sasmērējies un pāris stundas būs miers Dažs labs tiešām jokus nesaprot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Kāds joks, tāds jokdaris. Hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Izrādās, ka var izstrādāties imunitāte pret odu kodumiem ar laiku... Jāgaida, možka uz vasaras beigām man arī tāda parādīsies pret odu sverez (taas mega lielas "ploshkas" kas atgadina shprotu bundzinju) ir reals verkjis, saliek pa perimetru un ja vel ir mazs vejelis ir ideali imunitaate right, atrak tu no vinjiem sakjersi kadu suudu un saksi arsteties ka visi no aitas cukuruuudenis ftw XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 (edited) Teddy saka, ka es esmu "dumšs." Kurš tad te īsti tāds ir? Ja kādu citu tā sauc, tad varētu vismaz pareizi rakstīt. Edited May 24, 2010 by Robs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now