boyg Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 (edited) Hey. Izmantojot meklētāju nekas man atbilstošs neuzrādījās, tad nu nekas cits neatliek, kā veidot jaunu tēmu. Pieļauju ka šajā forumā atradīsies cilvēki, kuri spēs izteikt savu subjektīvo viedokli, respektīvi visu šo laiku es lietoju WinXP, bet saistībā ar cietā diska maiņu tiku pie Win7. Protams peļams viņš nav, bet kā var spriest pēc zemāk atrodamajiem datora datiem, var noprast, ka ir iespējamas šādas tādas problēmas. Tā kā mēdzu pa nedēļas nogalēm pakavēt vakarus ar kādas spēles palīdzību, tad protams kā jau saprotat, ar zemu fps nav nekāda lielā vēlme spēlēt. Ar WinXP bez problēmām varēju spēlēt, teiksim kā piemēru L4D2 (vēl pietam ar tikai 1GB RAM). Fps visu laiku turējās ap 60 un mani tas apmierināja, bet šobrīd kad STEAM piedāvā iespēju spēlēt Portal, tad izmantoju šo iespēju, bet fps turās ap 30-40 un ir manāmi lagi (atgādināšu, ka šobrīd man ir Win7). Tad nu vēlētos noskaidrot, vai šajā gadījumā operētājsistēma var kaut ko ietekmēt, ja ir manāma atšķirība? Vai pārliekot atpakaļ WinXP, kaut kas mainītos? Datora parametri: Procesors: Intel Pentium 4, CPU 3.20 GHz Operatīvā atmiņa 2050 MB *Jāatzīst, ka jau vairāk kā piecus gadus kalpo godam. Paldies jau iepriekš un jauku Jums dienu. Labots: Arī CS fps šausmīgi lēkāāā, kaur arī uz WinXP gāja ar 99,9 fps Edited May 22, 2010 by boyg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Kada tev ir Win7 versija? Ultimate vai kads? Cik biti ir tavam Win7? (32-bit vai 64-bit). Nebutu slikti, ja tu ari nosaugtu man visus savu dzelzus. (Start/run/dxdiag). Kad sito visu pateiksi, tad ari pateiksu, vai bus ieverojama atskiriba. Win7 prasibas: If you want to run Windows 7 on your PC, here's what it takes: * 1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor * 1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit) * 16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit) * DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyg Posted May 22, 2010 Author Report Share Posted May 22, 2010 (edited) Win7 versija ir Ultimate un biti ir 32. Video karte - NVIDIA GeForce 8600 GT Edited May 22, 2010 by boyg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 (edited) Iespejams, ka vaina ir pasa Win7 Ultimate 32-bit, ja ir iespeja, vari meginat parinstalet uz Win7 Ultimate 64-bit. 64-bit ir daudz atraks neka 32-bit. Ta ka ta ari varetu but ta problema. (Pasam ta ari bija ar atrumu, ieinstalejot 64-bit, ieverojami atraks). EDIT:Apskatiju tavus PC datus, PC ir ideals prieks 64-bit versijas. Edited May 22, 2010 by Patriot Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Ja godīgi tad priekš 64 bitu versijas vajadzēs vēl piepirkt moduli rama... Vai vnk apmainīt pret 2gb DDR3... Vista nenormāli rij operatīvo it īpaši spēlēs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Cik zel, ka si nav Vista, bet Windows 7 Ultimate, vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dextOr Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Viņam nav vista. Man (uz win7) iet visas šīs minētās spēles, tikai man RAMs ir 3GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyg Posted May 22, 2010 Author Report Share Posted May 22, 2010 (edited) (Pasam ta ari bija ar atrumu, ieinstalejot 64-bit, ieverojami atraks). EDIT:Apskatiju tavus PC datus, PC ir ideals prieks 64-bit versijas. Dēļ tā, lai parādītu man gaišāku bildi, tagad vēl vairāk man galva ir sajaukta, jo jautājums bija vai būs ievērojamas pārmaiņas, ja es pārlikšu uz WinXP, bet paldies noteikti ņemšu vērā. Edited May 22, 2010 by boyg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Protams, ka bus parmainas. Uz XP tak nav visadi Aero sudini un t.t. Directx 11 ari nav un vel daudz ficas. Ta ka iesaku uzmaukt 64-bitigo versiju, bus labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Nedaudz vēlos nomierināt visus, kas uzreiz sāk brēkt par OS reinstall un 64 bitu uzlikšanu :D Pentium 4 procesors jau pats knapi atbalsta 64 bitu OS. Pirmkārt skaties, kas notiek ar resursiem. Man arī kompīts bija līdzīgs, nedaudz, nedaudz labāks. Tagad arī stāv Windows 7. Ja godīgi, tad pirmajās nedēļās tiešām likās, kā spēles baigi lago (tas pats CSS). Tagad viss liekas daudz maz normāli. Ieteiktu apskatīties Processus, kas noēd RAMU. Liekas problemātisks arī man bija kaut kāds file indexings, kas normāli norija resursus, principā skaties, kas tev notiek Task Managerā. Indexinga atslēgšanai laikam šitas derēs http://windows7themes.net/disable-windows-7-indexing.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now