the best Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Labdie es gribeju uzzinat ka var dabut savu DNS server vai kas tas tads ir prieks .lv domena jo es zinu kad registre savu domenu tad tur var izveleties vai tas firmas DNS likt vai savu DNS. Un tapec es velos lai jus palidzat ka lai dabon savu personigo DNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Šādas tēmas jau ir bijušas... Sākumā gan padomā vai tev PATIEŠĀM ir vajadzīgs savs NS -> http://www.bind9.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyg Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Ja Tu vēlies piereģistrēt savu domēna vārdu, tad Tev ir jābūt vismaz astoņpadsmit gadus jaunam. Fiksētā maksa par šo domēna vārdu izmantošana ir ~9.00LS gadā un šo vārdu ir iespējams pieteikt nic.lv, serveris.lv, kā arī nano.lv. Pirms esi izlēmis kādu adresi sev vēlies, izlasi domēna vārdu lietošanas noteikumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
the best Posted May 23, 2010 Author Report Share Posted May 23, 2010 nic.lv, serveris.lv, kā arī nano.lv. Pirms esi izlēmis kādu adresi sev vēlies, izlasi domēna vārdu lietošanas noteikumus man domens ir registrets ieks nic.lv bet max var izveidot 5 subdomain.manalapa.lv bet es gribu izveidot stabili 10 subdomen.manalapa.lv jo jo velos ar savu domenu saistit vairakus serverus tadus ka muonline stabili jau vajadzes 3 subdomen.manalapa.lv un vel prieks citiem MMORPG spelem un domaju ka tani skaita bus ari cs serveris tapec man vajag savu DNS dabut lai varetu vairakus sub domainus dabut. a ta vienim ir ierobezojums baigais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Pastāv arī citi bezmaksas risinājumi... http://tinyurl.com/d95tjk Pats kādreiz lietoju https://www.editdns.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
the best Posted May 25, 2010 Author Report Share Posted May 25, 2010 bet es jautaju vai var sarunat ar nic.lv lai vini nomaina no vina dns uz manu dns. Tas tacu ir iespejams vai ne ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Neko tu nesarunāsi,jo viņiem nau 15 gadu,ka visu var sarunāt tāpat vien,kā arī tev jau teica no sākuma visu izlasi ko nic.lv piedāvā un ja ir neskaidrības,tad arī viņiem jautā,nevis prasi mums vai var sarunāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Nekas nav jāsarunā, saliec savus NS un uz priekšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the best Posted May 26, 2010 Author Report Share Posted May 26, 2010 tev nepielec es jau esmu registrejis un samaksajis par domenu u ntur nav iespejas kur nomainit pasreizejo DNS adresi uz citu DNS adresi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Vispār jau var gan nomainīt, tur ir speciāli lauciņi priekš NS ierakstiem, turpat blakus kur liek subdomeinus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now