Jump to content
GIGN Forum

Savs Dns Prieks .lv Domain

the best
 Share

Recommended Posts

Labdie es gribeju uzzinat ka var dabut savu DNS server vai kas tas tads ir prieks .lv domena jo es zinu kad registre savu domenu tad tur var izveleties vai tas firmas DNS likt vai savu DNS. Un tapec es velos lai jus palidzat ka lai dabon savu personigo DNS

Ja Tu vēlies piereģistrēt savu domēna vārdu, tad Tev ir jābūt vismaz astoņpadsmit gadus jaunam. Fiksētā maksa par šo domēna vārdu izmantošana ir ~9.00LS gadā un šo vārdu ir iespējams pieteikt nic.lv, serveris.lv, kā arī nano.lv.

Pirms esi izlēmis kādu adresi sev vēlies, izlasi domēna vārdu lietošanas noteikumus

nic.lv, serveris.lv, kā arī nano.lv.

Pirms esi izlēmis kādu adresi sev vēlies, izlasi domēna vārdu lietošanas noteikumus

man domens ir registrets ieks nic.lv bet max var izveidot 5 subdomain.manalapa.lv bet es gribu izveidot stabili 10 subdomen.manalapa.lv jo jo velos ar savu domenu saistit vairakus serverus tadus ka muonline stabili jau vajadzes 3 subdomen.manalapa.lv un vel prieks citiem MMORPG spelem un domaju ka tani skaita bus ari cs serveris tapec man vajag savu DNS dabut lai varetu vairakus sub domainus dabut. a ta vienim ir ierobezojums baigais.

Neko tu nesarunāsi,jo viņiem nau 15 gadu,ka visu var sarunāt tāpat vien,kā arī tev jau teica no sākuma visu izlasi ko nic.lv piedāvā un ja ir neskaidrības,tad arī viņiem jautā,nevis prasi mums vai var sarunāt.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...