GooD`MeN Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Nu ko 'sodien tika pazi'notas 10gades grupas! nu esmu smagi viilies The Rasmus MAdcon ATB ZVERY SISTEM TUKLAN SKIP THE USE DJ SASH BEDWETTERS AUDIOSMOG DARIO-G http://beachparty.lv/?p=674 Milzigs pluss ka 3 naktis 3 dienas viss notiksies...22trajaa (4diena saksies) 24tajaa 7dien no riiita viss beigsies.... Bullshits...Esmu smagi viilies... Kas vel no gign mobiļa prāto močīt? Ar kādu īpašu viesi labprāt sadzertu 3 dienas un 3naktis Cenas būs tuvākajās dienās jo no 2dienas sāk tirgot ticketus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 (edited) Šomēnes? :? :/ Edit0rz: O tad jau varētu uz vienu vai divām dienām aizmaukt! Edited May 20, 2010 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Uz Positivusu, GooD MeN krutās grupas brauc lol, aM, jūlijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Es arī parāvu mentālu stieni, kad iečekoju grupas. Nekas, Reigani izglābs pasākumu. Vēl Rasmus un DJ Sash varētu būt ok. P.S. Ezi, ja tu pēdējā brīdi izdomāsi nebraukt, es tev noraušu roku un iebāzīšu dirsā līdz sirdij. P.P.S. Es arī šogad gribu palikt pie Sanda, tur bija zaļi un forši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Fuck, un tieši man rīta maiņas iekrīt :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy- Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 (edited) Kas tad uz turieni brauc klausīties grupas ? P.s. Noteikti braucu. Edited May 20, 2010 by Fuzzy- Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Ir doma braukt, bet nu nejau dēļ grupām tur braukt gribas, bet dēļ atmosfēras un pietam vel pie jūras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 kā jau katru gadu - būšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Grupas nu ir ka ir salidzinot ar pagajusiem gadiem, bet nu parasti lidz skatuvei netiekam, tusejamies pa visu beachu un pieduramies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 4 dienas? nais, bez 200ls var nebraukt, tas ir stabili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 nu kā, 4, 5, 6 un 7diena tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Ticektus laicīgi nopirkšu un visticamāk arī tur mani varēsiet sastapt. Izrādīt Liepāju un sadzert arī problēmas nesagādātu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Epix, 7dienā visi pis prom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 (edited) nu tas jau tikai dienas otrajā daļā vietējie vispār varētu uzmest aci vai kaut kur pie podjezdiem nav sludinājumi, ka izīrē dzīvokli, baigi noderētu Edited May 20, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 20, 2010 Author Report Share Posted May 20, 2010 (edited) Bet poljubomu vinji turpina pixaat cash~ zaljais sandis tagad jau kaadu laicinju vairs tur nedzivo,bet Riigaa rukaa... P.s. Epix dzivokļu izīrētājus meklē www.liepajniekiem.lv pie sludinājumiem,tādu būs gana! Edited May 20, 2010 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Nu tie parasti izrodas uz jūnija mēnesi un draugos Ja kas, tad došu ziņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 es domāju, ka būšu.. beidzot varbūt varu ar kādu liepajnieku sarunāt, ka pie viņa var palikt ato zb mašīnā gulēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 (edited) analgeels vareetu iebraukt pludmale ar dzipu kuru uz gign09 braucaam, un nograut visu pasakumu Edited May 21, 2010 by fr0zen Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Vai ir kāds , kas piedāvātu telts vietu un auto novietošanas ispēju? šogad laikam pirmais gads, kad nav lauksaimniecība, labprāt ar savu kompašku aizbrauktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Pludmale nav kadas VIP vietas, kur var ar masinu iebraukt un telti blakam uzsliet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Mašīnu atstāt tur neieteiktu, tīri pēc pieredzes sakot. Teltis parasti arī tiek iztīrītas pamatīgi. Varu piedāvāt salīdzinoši labu vietu pāris kilometrus no centra, kur var noparkoties, kā arī uzsliet teltiņu te noteikti vietas DAFIGA atrastos. Lēta šmiga, kontrabandas cīgas ir pāris soļu attālumā, pāris veikali, skaistas meitenes, viss kā pienākas Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Var rezervēt stūrīti kādiem 10 cilvēkiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Man liekas, ka tur sanāk vairāk kā pāris kilometri, ņemot vērā, ka autene ir apmēram 3km no centra un jūra ir km no centra Mans dzīvoklītis jau rezervēts, no pagājušā gada Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Interesē guļvieta 3-4 cilvēkiem un cash'am [viņš var dzīvot arī uz balkona, tā ka principā neskaitās ]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now