Jump to content
GIGN Forum

Votemap Mby?


Recommended Posts

Sveiki :) es Nāku ar lūgumu vai nevarētu man uzlikt xvotemap , jo kā nekā spēlēju bieži un jau sāk apnikt, ka man katrs otrais players prasa vai nav votemap, jo uz tādām mapēm, kā piranesi un chateau cilvēki paliek mazāk, un arī serverī parasti nav adminu, kam ir votemap, jo tā lieta noderētu ļoti no rītiem un naktīm, vai arī kā pa dienu, ka bija jāspēlē 2 aztec pēc kārtas, jo nokārās servers un nebija , kas uzliek citu mapi. Protams, es liktu votemap tikai vajadzības dēļ, ja lielākā daļa playeru negribētu spēlēt nākamo mapi.

Tas itkā būtu viss, ceru uz jūsu atbalstu.

Link to comment
Share on other sites

Bet es jau īsti neprasu acc , tas jau ir uz acc up. Tos noteikumus esmu jau vairākas reizes pārlasījis man tur viss itkā ir ,par stundām es nevaru neko runāt , jo war3 stundu skaitu nerāda , bet nu pa 10 mēnešiem laikam būs tās 400 h :D :D, vienīgais izņemot tie posti forumā man nav tik daudz, bet tāpat sekoju līdzi visam.

Link to comment
Share on other sites

tas links bija ne tikai tev, bet arī tiem kas REC'os un ANti teiks.

Par votemap - pats esmu saskāries ar to, ka cilvēki pazūd pie šīm mapēm, tāpēc jāpiekrīt ka votemap ir vajadzīga komanda principā kā tāda. Tikai Te izteicās, ka esi vairāk vai mazāk pazudis no war3?

Link to comment
Share on other sites

Ir pazudis revenge no CSDM , vinsh ir revenge ar cipariem no WAR3.

Atbalstu , iemesls ir parasts - chalis spele patstavigi un vinjam ta komanda noderes lai tauta paliek serveri.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...