Jump to content
GIGN Forum

2. Reize.


Recommended Posts

Copy/Past pieteikums.

Sveiki Gign admīni un memberi.

Info par mani:

Mani sauc Vitālijs B. Esmu 16 gadus jauns jaunēklis. 24/7 uzturos Daugavpilī un tur arī mācos.

Nodarbojos ar sportu: vieglatlētiku (Skriešanu) un vēl Street trainig. Esmu viens no tiem cilvekiem, kas nelieto Alhokolu un tabakas izstrādājumus. (Zinu varbūt izklausās dīvaini) Bet tas nenozīmē, ka nepatīk labi atpūsties ar draugiem vai aiziet uz kādu normālu party. Es pēc rakstura esmu: jautrs, neņemu prāta liekas lieta.

Cs:s pieredze:

Niešu borēt ausis un melot. Es Cs:s sāku spēlēt mēnesi atpakaļ un šo mēnesi spēlēju Gign. Aizrāva: grafika, skaņas effekti un pati atmosfēra Gign serverī. Neesmu ne prasijis citur Acc, ne arī interesējies. Cik noprotat, tad uzreiz pateikšu ar Cs:s Acc neesmu nereizi darbojies un pieredzes nav. Bet info par komandām jau sameklēju un palasiju par viņam.

Komandas:

Ban

Es domāju, vairak man nav nepieciešamas nekādas komandas, jo es nesūdzos, kas sēž bāzē vai kādā tumšā stūri, jo katrs spēlē pēc savas taktikas. Ban nepieciešams, lai padzītu spēlētāju kurš spēlē netaisnīgi pret citiem spēlētājiem.

Admini, kas mani var rekomendet:

Hmm, nevaru galvot, bet šie admīni: Spec_Alfa

AinCiz

analgīns

Šie trīs admīni man ir zināmi Gign serverī, vairāk es nevienu nezinu. Domāju, ka viņi mani ir redzējuši un pateiks kaut ko par mani.

Stati:

http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=...mp;player=10581

Nevar teikt, ka es spēlēt nemāku. Šaut māku.

Iespēju vienmēr var atrast iedot un noņemt nost. Tāpēc uzreiz saku, ja kāds grib teikt: "Pieredzes nav ANTI. Tad kur, lai es to pieredzi ņemu kā tikai gūstot serverī!"

Ar cieņu Vitālijs (Rozā Suņuks)

Edited by Little
Link to comment
Share on other sites

Da kas ir noticis ar GIGN`u? Tagad nedēļu paspēlē un aksess ir rokā. Agrāk vispār bija NEIESPĒJAMI dabūt GIGN.lv aksesu labi ja kādu pusgadu vai gadu nospēlē bez apstājas tāpat nevarēja dabūt. Tagad jau GIGN.lv ir vieglāk dabūt akseksu nekā WOS.lv. (kāds jau šito minēja). Wtf? Kas notiek?

Link to comment
Share on other sites

Jūs abi runājat tā, ka bieži spēlētu Cs:S! Protams, tagad jau labāka situācija ir Cs:s GIGN, bet tomēr admīni ir vajadzīgi vēl.

Vispār ir pagājušas 3 nedēļas, nevajag pārspīlēt ar 1 nedēļu.

Man uzrādās, ka pēdējais posts ir sestajā maijā.

Tas post, bet ne kaut kas cits. Es pieteikumu uzrakstīju 22.aprīli.

Bet, lai domā citi.

Edited by Little
Link to comment
Share on other sites

Piekrītu! Kad es savulaik' rakstiju pieteikumu uz acc, tad es biju nospelejis pus gadu kaa minimums, jo mazak nospelejot nemaz nevareja dabut acc.

Kas attiecas uz sho cilveeku, tad pieteikumu jebkursh var uzrakstit sakariigi, bet es nezinu kaa vins uzvedas serverii, jo CS:S nespeleju! Tapec palieku NEITRALS! Bet tomer neuzskatu, ka acc ir jaadailjaa pa labi, pa kreisi..

P.S. atvainojos, ka neizmantoju garumzimes, jo man datoraa kaut kads viruss iemeties un nelauj izmantot garumzimes. :(

Link to comment
Share on other sites

nee aksesu bija vel milijons reizhu grutak dabut, saprotams ka ir vajadzigi jauni admini, bet nejau taa ka nospele labi ja 3 nedeljas un acc prasa ka paritis to ir izdarijushi, un pamanijushies tikt arii pie acc

kadreiz arii uz GIGN adminiem skatijos ka uz ko prestizhu, bet ja shadas lietas notiekas, tad ar ko vinjsh (juzeris kas pec 3 nospeletam nedeljam) ir labaks par mani, kas sheit ir ieguldijis daudz vairak laika, un uzdevis stulbus jautajumus no kuriem galu gala esmu ljoti daudz apguvis?

Link to comment
Share on other sites

Es, Jūs, saprotu, ka nevar dāļāt pa labi pakreisi, bet Jūs tik gudri runājat tā kā spēlētu Cs:s GIGN. Lai izsaka Cs:s admīni, kas tur uzturās un ir mani redzējuši kā uzvedos un pārējo.

Link to comment
Share on other sites

Paceļu Topic no miega.

Velreiz saku, es negribu ACC, lai savu krāniņu pagarinātu, bet gan, lai palīdzētu uzturēt mieru Cs:s GIGN serverī. Vairāk man neko nevajag.

Kļūdas nepielaidīšu, jo apdomāju pirms ko daru. + Pa dzērumama viss īpašāk, jo 24/7 esmu skaidrā :D

Izsakaties.

Vispār uz mani jau attiecās tie jaunie noteikumi?!

Es Reģ, nick tuvākajā laikā izpildīšu. Tas es ar Worm pa PM sazināšos.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...