Jump to content
GIGN Forum

Pieteikums @ Gign Csdm 3rd


Recommended Posts

Sveiki gignieši griežos pie jus ar lūgumu priekš access'a!!!

Kapēc? - Tapēc ka bieži pa naktīm kad esmu online tad ir nežēlīgākais hauss csdm serverī...

Iekš game mans niks ir aM`

Tātad pie lietas.

gribētos lai mani apbalvo ar šādiem flagiem:

xb - lai banotu čīterus, jo bez šī csdm serverī nevaram iztikt + vēl visus nacistus kur palaiž mutes kad ir nepieciešams ilgāks laiks nekā gag's vai 5min kick!

xkick lai kikotu afk čelus un čalus kam ir liels pings

un admichatu - Ja kāds spēlētājs adminchatā bļauj kad ir čīteris! Tad vienīgais kas man atliek darīt iet apskatīties kas tad viņam tur tāds ir!

Par tiem adminiem neko daudz nezinu kas un kā, bez zinu ka būs 2-3admini kas var kko piebilst!

tie būtu HoLLow^LiFe, REVANGE un 0.7lb!

Neliels info par mani!

Tādad mani sauc Mārcis

esmu 18gadus jauns jauneklis kam vēl visa dzīve priekšā!

Stati: http://stats.gign.lv/csdm/player.php?id=81293

Regots niks - ir.

Ar cieņu aM`

Edited by aM`
Link to comment
Share on other sites

Tada lieta te bija :) Jo minos ka pagajusho gad pec Tusinja Businjaa Liepajaaa,kad arii shis cilveks uz nelielu bridi tika satikts, pec tam uzklida informacija ka vinsh ir chitojis,bet tas bija pirms gada un kaa tur beigaas beidzaas neminos! Bet taa jau REC,jo csdm toch trukst adminu un vinsh tomer spele laikos kad tas ir vajadzigs...

Link to comment
Share on other sites

:) Jo minos ka pagajusho gad pec Tusinja Businjaa Liepajaaa,kad arii shis cilveks uz nelielu bridi tika satikts, pec tam uzklida informacija ka vinsh ir chitojis,bet tas bija pirms gada un kaa tur beigaas beidzaas neminos! Bet taa jau REC,jo csdm toch trukst adminu un vinsh tomer spele laikos kad tas ir vajadzigs...

Nu Jums tajā tusiņā gāja interesanti - tur daudz kas varēja parādīties. Nu es vienk. gribētu konkrētu faktu, topiku redzēt, kas to apstiprinātu. :)

Link to comment
Share on other sites

zinot to ka vinjam ir bijushas aizkjershanaas ar cs likumu (lol), vakardien ieteicu vinjam uzrakstiti sheit pieteikumu, jo uzskatu, ka csdm ir vnk normaalaa dirsaa. chalis mani vakardien sauca entaas reizes un ne vinjsh viens ir saucis. taa kaa vinjsh speele interesantos laikos, kad parasti def csdm adminu nav, tad sheit nedaudz var pieveert acis par veesturi un iedot vismaz ban un vote flagu, kick gan jau ka arii var piekabinaat.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...