Jump to content
GIGN Forum

Lagi


Liztikz
 Share

Recommended Posts

sveiki, tātad man ir lagi spēlējot CSu [steamed] jo cik sapratu ir tas steam beta dēļ. tātad, kāds nevarētu pateikt kā dabūt parasto steamu saglabājot visus steamapps? tas -clearbeta nestrādā!@!

EDIT: kad nav ieslēgts steams ir 4% cpu usage, bet kad ieslēgts steams 56% usage.

Edited by Liztikz
Link to comment
Share on other sites

Es tikai nesaprotu, kapēc tev cpu uzreiz tā uzkāpj.! Ar citām programām/spēlēm tā nav? UN kā lago? neta vaina vai straujšs FPS kritums?

Edited by Noyd
Link to comment
Share on other sites

nu kā, nets man ir ok [lattelecom optika] bet csā fps krītas, nu es ieeju jau uzreiz rāda 40-30 fps, un spēlē vsp 10-20.. bet tagad ir ok, man dažreiz tā uznāk, BET tieši kad cw vajag tad uzreiz tāds sūds sanāk, nu ne vienmēr bet bieži.

Link to comment
Share on other sites

Uztaisi spēlēm backup (labā poga uz spēles -> Backup), noinstalē steamu, izdzēs C:\Program Files\Steam, uzinstalē steam pa jaunam. Backupi glabājas steam mapē, tā ka tos pārliec citur, pirms nahrenizē esošo stīmu.

Nav ne jausmas vai palīdzēs, bet tas ir variants.

Link to comment
Share on other sites

Ja pareizi sapratu, tad Beta nu jau ir palikusi par tādu kā galveno versiju, not? Jo Steamā, kur bija iespēja nomainīt no vecās versijas uz Beta UI un atpakaļ, vairs tādas iespējas nav. Ko nu? Pārliecinies, ka video draiverim settingi ir pareizi salikti, arī spēles settingi, reiti, konfigi nav sapisti un tad jau arī pie reizes pārliecinies, ka kompis nav pārklājies ar kilogramīgu putekļu kārtu. Kodolu optimizators noteikti nebūtu tā lieta dēļ kuras pišas kāda noteikta spēle,vismaz nav nācies saskarties ar tādu gadījumu. Visticamāk tādā gadījumā ir vaina settingos, ja pēc optimizācijas tev TF2 neiet kā nākas.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...