miikstais1 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Heijā ! Vārdā mani saukt par Kasparu, siguldieti, 17 gadus vecu CS zadrotu. War3 esmu pazīstams kā miikstais. Spēlējot war3 serverī bieži sastopos ar noteikumu neievērotājiem, kad serverī nav adminu. Pa brīvdienām sanāk uzspēlēt biežāk, jo darbdienās nav tik daudz brīvā laika War3 spēlēju jau kādus 4 mēnešu, esmu izmēģinājis visas "rases", iepatikās spēlēt serverī ar spējām, un tā tā lieta aizsākas. Dažreiz brīvdienās sanāk aizspēlēties līdz vēlam vakaram. Iemesls, kāpēc vēlos acc ? Tie būtu čīteri, kuri man jau izbesījuši, skraidot ar wh un aimu. Esmu nodevis vairākus čīterus, prasme atpazīt nebūtu problēma priekš manis. Es vēlētos komandas : xslap, xslay, xb un xk. Slapot misijas nepīldītājus, slayot tos pašus misijas nepildītājus, kā arī AFK'erus, banot čīterus vai arī lielas mutes palaišanu serverī un kikot AFK'erus. Admini, kas mani rekomendētu būtu SaS^MAN, sp[A]nky[Z]. Ceru, ka novērtēsiet mani objektīvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 (edited) Nepatik ko tu raksti chata , bishku lidzigi tam ko raksta rolt0ns. Bet vinsh vispar sikais , ta ka rekini pats. ban flags tochna ne , parejais iespejams varetu dot. Pagaidam neko nerakstishu , pastishos ko citi teiks jo pats kadu laiku neesmu spelejis WAR3 aktivi un tapec nezinu ko doma citi admini sakara ar tevi. Ta ka sanak +/- "neatbalstu". Edited April 26, 2010 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 A vot es tieši dotu viņam banu, jo pārāk bieži traucē pubā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Principā, mīkstais spēlē diezgan bieži, ar neko sliktu acīs nav iekritis. Ja nemaldos, ir arī reportējis čīterus privāti. Manuprāt, varētu piešķirt cdei flagus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Es pēdēja laikā neesmu bijis serverī, bet nu cik es esmu spēlējis iepriekš - spēlē aktīvi. Varētu mazāk kautko rakstīt čatā. Bet nu čīterus itkā stučī, lai jau nekristu citiem uz nerviem varētu iedot uz testa laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3v3nGe Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Hehe drots , Rec no manis. Spēlē daudz, kāpēc gan ne , lai būtu tie cdei . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 (edited) piekritu visam augsminētajam!Rec Edited May 8, 2010 by spankyed Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted April 27, 2010 Author Report Share Posted April 27, 2010 (edited) Piemirsu pateikt, ka es vēlētos kļūt par adminu ar jaunu niku, kurš būtu miiikstais, ar 3 "i" burtiem Edited April 27, 2010 by miikstais1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 miiikstais, ar 3 "i" burtiem Reģistrētam nikam jābūt. Ceru, ka tas ir skaidrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted April 27, 2010 Author Report Share Posted April 27, 2010 (edited) Tas jau saprotams pats par sevi, regniks ir! EDIT: Regniks ir uz jauno niku miiikstais Edited April 27, 2010 by miikstais1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 cdei flagus. cdei . +1 par cik es 2dien prom Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts